Zonenhof je zategao odbranu

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.09.18. | 08:59

Stoga, realno je da bude malo golova

Lige petice se nisu pošteno ni zalaufale, kad ono - pauza. Ali i u takvim situacijama ima zanimljivih šampionata na koje treba obratiti pažnju prilikom sastavljanja tiketa. Štaviše, često su te lige i zahvalnije, jer se u manjim sredinama obično zna ko kosi, a ko vodu nosi, za razliku od Premijer lige, Primere i Serije A, gde su iznenađenja uvek moguća.

Na zatvaranju šestog kola nemačke treće lige snage odmeravaju Zonenhof i Alen (19.00). Prosečni timovi čak i za ovo takmičenje, prošlu sezonu završili su u donjem delu tabele, tako da bi trebalo s oprezom pristupiti prilikom prognoze pobednika. Zato su tu - golovi. Ako je verovati brojkama, ne očekujte ih mnogo.

Izabrane vesti

U čemu je "kvaka"?

Radi se o tome da je Zonenhof na početku nove sezone pokazao da mu odbrana funkcioniše na najvišem mogućem nivou. Za razliku od Alena koji prosečno blizu dva puta vadi loptu iz mreže, Zonenhof to čini 0,8 puta, što ga za nekoliko decimala deli od posedovanja statusa najbolje defanzive u prvenstvu, pošto je Osnabrik za nijansu ipak bolji. Uostalom, da bi malo golova trebalo očekivati svedoči i podatak da su najviše dva gola viđena na šest od osam prethodnih susreta ova dva tima. 

Alen je neporažen na četiri prethodna susreta sa Zonenhofom (dva trijumfa i isto toliko remija), koji je pak samo jednom izgubio na svom stadionu od današnjeg protivnika na četiri poslednja duela ostvarivši dva remija i jednu pobedu.

Zonenhof je u seriji od četiri meča na kojima nije poražen i na kojima su viđena maksimum dva gola.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 3110 NEM 3 Sonnenhof - Aalen ug 0-2 1,80
Ukupna kvota1,80

NEMAČKA 3 - 6. KOLO:

Ponedeljak

19.00: (2,40) Zonenhof (3,15) Alen (2,90)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

nemačka 3Nemačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara