""
""

Žorž Vea dobio naslednika u Milanu? Pogledajte kopiju njegove čuvene majstorije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.02.13. | 21:35

Mladi Nigerijac Ezekijel Isoken Henti uzeo loptu pred svojim golom i posle neverovatnog sprinta do protivničkog šesnaesterca postigao gol sličan onom Veinom legendarnom protiv Verone

 

Izabrane vesti

U Milanu su se odlučili na drastično podmlađivanje ekipe. Prve perjanice ekipe su “FaraonEl Šaravi, tek pristigli Mario Baloteli, kao i 18-godišnji “Bejbi BaloteliM’Baje Nijang koji je juče polomio prečku na treningu, što ste mogli da vidite. Čeka se da prvom timu za godinu dve priključi i jedan od najtalentovanijih klinaca sveta Hašim Mastur. Ali, ni to nije sve od podmlatka Rosonera.

Pogledajte gol koji je na meču omladinskih timova protiv Varezea postigao 18-godišnji Nigerijac Ezekijel Isoken Henti. Uzeo je loptu pred svojim golom, neverovatnim sprintom se stuštio ka protivničkom golu i na kraju sve krunisao golom.

Dovoljno da ga mnogi zbog afričkog porekla proglase naslednikom legendarnog Žorža Vee, koji je jedan od najčuvenijih golova u karijeri postigao protiv Verone na sličan način. Mladi Henti nije mogao da dobije bolji kompliment od poređenja sa Veom.


tagovi

EvropaEzekijel Isoken HentiHašim MasturItalijaMilanSerija AŽorž Vea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara