""
""

Žoze Murinjo i Mančester junajted? To je završena stvar

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.16. | 08:59

Pitanje je trenutka kada će saradnja biti ozvaničena...

Navijačima Mančester junajteda odavno je pukao film i više nikakva tajna nije da svi na Old Trafordu odavno žele da vide leđa Luju van Galu. Uprava Crvenih đavola i dalje je prilično suzdržana po pitanju budućnosti holandskog stratega, ali Van Gal nema podršku koja je potrebna da nastavi s normalnim radom. Nedeljama unazad britanski, evropski i svetski mediji „barataju“ imenom Žozea Murinja kao novim menadžerom Junajteda, a iako se šuška da bi klub mogao da istrpi Van Gala do leta, za Harija Rednapa posao sa legendom Čelsija je već završen.
"Jasno je da se između Junajteda i Van Gala stvari ne odvijaju kako treba. Holanđanin ima katastrofalnu sezonu, bez sumnje. Koliko sam ja čuo i koliko sam upućen, posao sa Murinjom je već završena stvar", rekao je Rednap u intervjuu za jednu američku radio stanicu. 

Izabrane vesti

Junajted želi da okrene novi list tek od juna, ali pitanje je da li će navijači imati toliko strpljenja, s obzirom na izuzetno loše rezultate kluba. Takođe, upitno je kakvu će osnovu Murinjo imati ako bi došao tek u prelazu između dve sezone, s obzirom da Đavoli lagano klize ka sredini tabele, zbog čega je u opasnosti i plasman u evrotakmičenja naredne takmičarske godine. 

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaLuj van GalHari RednapEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara