""
""

Zrenjaninci “odlepili“ zbog vaterpola

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.03.17. | 16:12

Ukoliko sve bude kako treba Zrenjaninci će prvi moći da čestitaju kapitenu Filipoviću i drugovima plasman na završni turnir Svetske lige

U Zrenjaninu se oseća groznica povodom predstojeće vaterpolo utakmice izmedju Srbije i Nemačke. Karte su pre dva dana puštene u prodaju i po pokazanom inetersovanju nema sumnje da će tribine bazena Jug biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Izabrane vesti

Kada se zna da se karta više tražila prošle godine za revijalnu utakmicu Srbije i Australije logično je i da u meču sa takmičarskim značajem srpski vaterpolisti imaju veliku podršku

Ukoliko sve bude kako treba Zrenjaninci će prvi moći da čestitaju kapitenu Filipoviću i drugovima plasman na završni turnir Svetske lige.

Sada već davne 1996. SR Jugoslavija je pobedila na Balkanijadi Bugarsku 22:1, Rumuniju 8:4 i Grčku 9:7. Posle se čekalo tačno 20 godina da nacionalni tim stigne u grad na Begeju. Krajem marta prošle godine u prijateljskoj utakmici je pobeđena Australija 19:6. Nema razloga da se serija pobeda ne nastavi.
“Uvek je dobro kada se skupimo. Volimo da igramo širom Srbije, Zrenjanin je prošle godine bio sjajan domaćin. Ne sumnjam da će tako biti i u utorak. Želimo da se odužimo dobrom igrom i pobedom koja vodi na završni turnir Svetske lige”, rekao je Ranđelović.

Po ceni od 400 dinara preostale ulaznice mogu da se kupe na blagajnama bazena (11-18 sati) i biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina (od 10-12 sati i 18-20 časova).

Utakmicau petog kola Svetske lige igra se 14. marta sa početkom u 18 sati uz prenos na Radio-televiziji Srbije.

(FOTO: VSS)


tagovi

vaterpolovaterpolo reprezentacija SrbijeSvetska liga vaterpoloSrbijaNemackaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara