"Žulio Cezar"
"Žulio Cezar"

Žulio Cezar planira da “stane na žulj“ navijačima Intera?

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.13. | 17:17

Prema pisanju britanskih medija, bivši čuvar mreže Intera spreman je da obuče dres ljutog gradskog rivala Milana

 

Žulio CezarIskusni čuvar mreže Kvins Park Rendžersa Žulio Cezar mogao bi već posle godinu dana da promeni sredinu, pišu britanski mediji. Naime, s obzirom da se sjajni Brazilac nedavno vratio u reprezentaciju, on je istakao da bi se vrlo rado vratio u Italiju i Seriju A, jer ne želi da bude golman drugoligaša, a kao moguća destinacija pominje se Milan! Ali ne crno-plavi deo, već crno-crveni, čime bi 33-godišnji Cezar postao još jedan igrač u fudbalskoj istoriji koji je nosio dres oba tima iz grada mode.

Izabrane vesti

Milan se inače za usluge iskusnog golmana interesovao još prošlog leta, ali je odlučio da se oproba na Ostrvu. Ipak, baš i nije imao sreće s odabirom kluba, s obzirom da je KPR na korak od ambisa i odlaska u Čempionšip.

Potpredsednik Rosonera Andrea Galijani upoznat je sa kvalitetima Cezara, ali istakao da pregovori sa “fenjerašem“ Premijer lige nisu u toku.
“Žulio Cezar je odličan golman, ali nismo u pregovorima sa Milanom oko njegovog dolaska“, rekao je Galijani.

Podsetimo, istu priču je vrtela desna ruka Silvija Berluskonija i kada je trebao da dođe Mario Baloteli, pa je na kraju Super Mario obukao dres Rosonera, i trenutno sa velikim uspehom rešeta mreže širom Apenina.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaInterItalijaKvins Park RendžersMilanPremijer ligaSerija AŽulio Cezar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara