""
""

Žurnal: Leonardo se vraća u Partizan?

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.08.17. | 21:09

Dobra okolnost po Parni valjak: Leonarda još uvek želi i Mec, mada su u Francuskoj bili razočarani činjenicom da je fudbaler star 25 godina umesto zapada Evrope izabrao Saudijsku Arabiju

Kakav veleobrt! Transfer Brazilca Leonarda u Al Ahli iz Saudijske Arabije je negde zapeo i jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana mogao bi da se vrati u klub iz Humske, preneo je Sportski žurnal

Izabrane vesti

Leonardo je krajem prošle sedmice, u Beogradu, stavio potpis na dogovor sa klubom, a Partizan parafirao papir kojim dobija obeštećenje od 4.000.000 evra.

U čemu je problem? Prvobitno, Leonardo je trebalo da dobije godišnju platu od 2.200.000 evra, ali je izgleda baš tu zapelo... Po nekim nagoveštajima, izgleda ni da neće biti konačnog dogovora.

Leonardo je izvadio povratnu kartu za Evropu i, navodno, krenuo za Beograd. U Partizanu su upoznati sa situacijom, ali pitanje je da li su voljni da prihvate nazad problematičnog Brazilca. 

Dobra okolnost po Parni valjak kako tvrdi Žurnal: Leonarda još uvek želi i Mec, mada su u Francuskoj bili razočarani činjenicom da je fudbaler star 25 godina umesto zapada Evrope izabrao Saudijsku Arabiju!?

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaFK PartizanLeonardo da Silva Souza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara