"Odneli bod iz Viljareala: Čarls i Kameni"
"Odneli bod iz Viljareala: Čarls i Kameni"

Žutoj podmornici nestalo municije! Kameni sa 100 ruku odbranio bod (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.02.17. | 13:49

Malaga se vratila iz Viljareala sa vrednim plenom u torbi - 1:1

Odneli bod iz Viljareala: Čarls i Kameni

Zanimljiv okršaj u nedeljnom matineu u Viljarealu imali su Žuta podmornica i Malaga, a posle svega viđenog konačan rezultat i remi (1:1) možda je i najrealniji ishod ovog zanimljvog susreta. Posle dobrog uvoda i po jedne dobre šanse na obe strane gosti su bili ti koji su prvi probili monotoniju.

Izabrane vesti

Igrao se 14. minut, Roberto Rosales je sjajno prošao po desnoj strani, centrirao u peterac domaćina, a tamo Čarls, najbolji napadač Malage majstorski matirao Asenja i doneo radost gostima iz Andaluzije. Šokantno vođstvo gostiju nije uzdrmalo domaćina koji je imao nekoliko prilika da poravna rezultat do odlaska na odmor. Ali, golman Karlos Kameni je bio maestralan i nije poklekao pred pokušajima Adrijana, Triguerosa i ostalih ofanzivaca Viljareala.

Nastavak meča doneo je novu inicijativu Žute podmnornice koja je pošto-poto želela da se vrati u meč, ali je Kameni majstorski odbranio šut Bruna Sorijana iz 49. minuta. Ništa veteran na golu Malage nije mogao u 64. nakon što je glavni sudija dosudio jedanaesterac za domaćina, posle faula Rosalesa, a upravo je kapiten Bruno bio nemilosrdni egzekutor sa bele tačke koji je vratio Viljareal u život - 1:1.

Ipak, kada se očekivala ofanziva domaćina, usledila je glupost Roberta Sorijana, nesmotreni nasrtaj na fudbalera Malage i direktan crveni karton koji je označio i kraj za nade u trijumf Žute podmornice. Jeste u samoj nadoknadi Samu Kasteljeho fantastično šutirao, svi su na stadionu su već videli loptu u mreži, oni koji su imali keca na tiketu i lovu u džepu, ali ga je Karlos Kameni sprečio da se proslavi i doneo bod gostima. Nije Malaga uspela da zabeleži trijumf, i dalje je bez pobede već 11 utakmica (od novembra prošle godine), ali joj je i bod danas sasvim prijao.

Njima jeste, Viljarealu baš i nije, jer je propustio da pobedom valorizuje bod koji je osvojio u prošlom kolu na gostovanju protiv jake Sevilje. Žuta podmornica je i dalje šestoplasirana i mirno može da sačeka sledeće kolo, jer nema ko da je pretekne, ali će žaliti što danas nije pobedila i uvećala prednost nad Atletikom iz Bilbaoa.  

PRIMERA, 22. KOLO

Petak:
Espanjol - Sosijedad 1:2 (1:1)
/Perez 35 - Vela 26, Iljaramendi 61/

Subota:
Betis - Valensija 0:0

Alaves - Barselona 0:6 (0:2)
/Suarez 37, Nejmar 40, Mesi 60, Aleksis 63ag, Rakitić 65, Suarez 67/

Bilbao - La Korunja 2:1 (0:1)
/Muniajin 71, Aduric 90 - Čolak 43/

Osasuna - Real Madrid 1:3 (1:1)
/Leon 33 - Ronaldo 24, Isko 62, Vaskez 90+3/

Nedelja:
Viljareal - Malaga 1:1 (0:1)
/Bruno 62. penal - Čarls 14/

16.15 Leganes - Sporting Hihon
18.30 Las Palmas - Sevilja
20.45 Atletiko Madrid - Selta

Ponedeljak:
20.45 Eibar - Granada  

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČarlsEvropaIdris KameniMalagaPrimeraŠpanijaViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara