""
""

Zvanična ponuda: Sahin + 15.000.000 za najtalentovanijeg plejmejkera u Nemačkoj

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.11.16. | 10:24

Tuhel je očigledno rešen da kompletira odbanište na Vestfalenu...

Tomas Tuhel je, izgleda, istrajan u namjeri da od Dortmunda napravi pravo obdanište! Tokom leta Borusija nije dovela nijednog igrača starijeg od 25 godina, a osim u povratnika Marija Gecea i reprezentativca Andrea Širlea, najviše se ulagalo u tinejdžere poput Usmana Dembelea i Emrea Mora. Tim putem strateg Milionera želi da nastavi i u zimskom prijelaznom roku.

Izabrane vesti

Tako nemački Bild donosi vest kako je Borusija već ponudila 15.000.000 plus Nurija Sahina za 20-godišnjeg veznjaka Menhengladbaha Mahmuda Dauda. Ovaj Sirijac je još pre dve godine postao standardni prvotimac, a samim time je kontinuirano počeo da dobija pozive mlađih selekcija Nemačke. Trenutno igra za U21 reprezentaciju i svojim partijama skrenuo je pažnju na sebe mnogih većih klubova.

Poslednjih nekoliko dana pisalo se o tome kako ga želi Liverpul, nekoliko nedelja pre toga interesovanje je pokazivao Totenhem, a pre svih, još letos, navodno je pokušao da ga kapariše Juventus. Pominjao se doduše tih dana i PSŽ. Sve su to bila nagađanja, međutim, Bild danas tvrdi da je u Menhengladbah otišla zvanična ponuda sa Vestfalena. Dakle, Nuri Sahin + 15.000.000 evra za Dauda.  Kako se radi o jednom od najtalentovanijih plejmejkera na planeti u Menšu verovatno ovakvu ponudu ne bi ni razmatrali, ali kako ovom momku 2018. ističe ugovor, a on po svemu sudeći nema nameru da potpiše novi - zbog čega je i čak izgubio mesto u startnoj postavi - Borusija će i te kako morati da porazmisli o "predlogu" svog imenjaka iz Dortmunda.

Pominje se još da na leto 2017. Mahmud Daud u svom ugovoru može da aktivira klauzulu po kojoj svaki klub koji uplati na račun njegovog sadašnjeg 10.000.000 evra može da ga vodi. Zbog svega toga ova ponuda sa Vestfalena i te kako bi mogla da zainteresuje čelnike Koltova. Januar je blizu, odluke se moraju brzo donositi. A i pronalaziti zamene...     

(foto: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundBorusija MenhengladbahBundesligaEvropaMahmud DaudNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara