ZVANIČNO: Darko Kovačević novi sportski direktor FSS

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.07.18. | 19:52

Završen posao

Najavljeno - ozvaničeno: Darko Kovačević novi je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije!

Proslavljeni reprezentativac i član brojnih evropskih klubova od danas je zadužio poziciju koju je donedavno obavljao prerano preminuli Goran Bunjevčević.
"Održana je 35. sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije na kojoj je doneto nekoliko odluka od kojih izdvajamo sledeće. Novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije je Darko Kovačević. Fudbalska Srbija je na tragičan način ostala bez prerano preminulog Gorana Bunjevčevića koji je obavljao pomenutu funkciju, a poverenje je sada ukazano nekadašnjem državnom reprezentativcu i igraču Proletera, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, Real Sosijedada, Lacija, Juventusa i Olimpijakosa", stoji u zvaničnom saopštenju.

Izabrane vesti

Podsetimo, od završetka karijere u Olimpijakosu 2009. godine Darko Kovačević je u pirejskom klubu obavljao nekoliko funkcija. Prvo je bio šef skauting službe od juna 2010. do maja 2013. godine, posle čega je ugovor raskinut. Ipak, nedugo zatim prvi čovek Olimpijakosa Evangelos Marinakis je ponovo angažovao Kovačevića kao jednog od ličnih savetnika i direktora u klubu.

Foto: Star Sport


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeDarko Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara