"HOSE SOSA"
"HOSE SOSA"

ZVANIČNO: Mali Princ stigao u Milan! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.16. | 17:23

Argentinac je potpisao dvogodišnji ugovor, Bešiktašu 7.500.000 evra

HOSE SOSANovi kineski vlasnici ulivaju poverenje navijačima Milana. Nakon što su izdejstvovali ostanak Karlosa Bake na red su došli dolasci. Najavljivao se dugo Hose Sosa (31) i na kraju je dolijao. Iskusni vezni fudbaler u sredu je zvanično predstavljen u klupskim prostorijama Rosonera. Popularni Mali Princ je potpisao dvogodišnji ugovor. Bešiktaš će od ovog transfera inkasirati 7.500.000 evra, a ekipa sa San Sira je završenim poslom indirektno poručila da od dolaska Rodriga Bentankura iz Boke Juniors nema ništa.

Argentinac nije krio zadovoljstvo zbog okončanog transfera.
"Presrećan sam zbog dolaska u Milan. Nadam se da će za mene biti mesta u ekipi. Sada moram da se fokusiram na treninge. Razgovaraću sa trenerom Vinčencom Montelom o ulozi koju ću imati u timu. Doprineću svojim iskustvom. Transfer u Milan je moj san, ali i velika odgovornost. Daću sve od sebe", poručio je nekadašnji fudbaler Estudijantesa, Bajern Minhena, Napolija i Metalista.

Izabrane vesti

Inače, Milan je u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo Gustava Gomeza (Lanus, 8.500.000), Đanluku Lapadulu (Peskara, 9.000.000) i Lionela Vanhionija (River Plata, slobodan igrač), a svakako se Bakin ostanak na San Siru može protumačiti kao jedno od najvećih pojačanja Rosonera u dosadašnjem toku prelaznog roka.

Sve informacije u vezi sa prelaznim rokom možete pratiti OVDE.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Transferi uživoSerija AMilanletnji prelazni rok 2016ItalijaHose SosaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara