""
""

Zvanično: Monako doveo poljskog Policajca

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 20:50

Kamil Glik potpisao četvorogodišnji ugovor sa Kneževima

Sjajne partije Kamila Glika na Evropskom prvenstvu u Francuskoj nisu promakle čelnicima Monaka koji su ga danas zvanično kupili od Torina za 13.000.000 evra. Fudbaler je tokom popodneva stigao na Stadion Luj II gde je, nakon lekarskih pregleda, parafirao četvorogodišnji ugovor sa Kneževima.

Izabrane vesti

Prema dogovoru, visoki poljski štoper zarađivaće 2.000.000 evra neto po sezoni, a to je mnogo više od onoga što je Torino mogao da mu ponudi kako bi ostao u njegovim redovima. Takođe, i engleski premijerligaš Arsenal je želeo da dovede Glika ovog leta, ali je bio isuviše pasivan, pa im je igrač promakao.

Iskusni 28-godišnji defanzivac je u protekle četiri sezone u dresu Bikova odigrao 131 utakmicu i postigao 12 golova.
"Ponosan sam i srećan što sam potpisao ugovor sa Monakom, velikim klubom, nekadašnjim šampionom Francuske. Ovo je značajan korak za moju karijeru. Učiniću sve da pomognem saigračima da ispunimo ciljeve. Ovo je uzbudljiv izazov za mene, jedva čekam da započnem novu stranicu u karijeri", poručio je Kamil Glik.

Odlazak Poljaka napravio je problem novom teneru Torina Siniši Mihajloviću koji sada mora da nađe novog štopera, a pre nekoliko dana srpski reprezentativac Nenad Tomović, fudbaler Fiorentine, spominjao kao moguća alternativa za Glika.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiTorinoSerija AMonakoLiga 1letnji prelazni rok 2016Kamil GlikItalijaFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara