""
""

ZVANIČNO: Prva bomba leta je - Granit Džaka! Arsenal iskeširao 40.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.16. | 12:59

Tobdžije se pohvalile prvim pojačanjem...

Letnja transfer pijaca još nije zvanično ni otvorena, a prva bomba leta već je eksplodirala! Malo neobično, ali letnju sezonu lova na pojačanja otvorio je Arsenal kupovinom Granita Džake iz Borusije Menhengladbah. 

Izabrane vesti

Tobdžije su na zvaničnom klupskom sajtu potvrdile ozvaničenje transfera i pohvalile se fotografijama prvog velikog pojačanja koje će stići na Emirejts. 

Arsenal je za usluge reprezentativca Švajcarske i dojučerašnje vedete Menhengladbaha izdvojio čak 40.000.000 evra. Prema još nepotvrđenim informacijama Džaka je sa novim klubom potpisao petogodišnji ugovor vredan gotovo 140.000 evra nedeljno. 
„Granit Džaka je jedan vrlo interesantan i uzbudljiv mladi igrač, koji već ima iskustvo igranja u Ligi šampiona, ali i Bundesligi. Dugo smo ga posmatrali i on je definitivno igrač koji će doneti veliki kvalitet. Želimo Granitu uspešno učešće na Evropskom prvenstvu sa reprezentacijom Švajcarske i jedva čekamo da započnemo saradnju sledeće sezone“, poručio je Arsen Venger za zvanični klupski sajt po potpisivanju saradnje sa Džakom

Granit Džaka je ove sezone odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima i mrežu tresao tri puta. U Borusiju je stigao leta 2012. godine za sumu od devet miliona evra, a do danas je odigrao 134 meča za klub iz Menhengladbaha i dao devet golova. 

(FOTO: Action Images; Quotation: arsenal.com)


tagovi

Premijer ligaprelazni rok leto 2016NemackaGranit DžakaEvropaEngleskaBorusija MenhengladbahArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara