""
""

Zvanično: Smenjen Šteger, trener omladinaca vodi Keln u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.12.17. | 12:59

Za Jarčeve počinje nova era

Sinoć je najavljeno, a danas i ozvaničeno. Peter Šteger nije više trener Kelna, koji ga je zvanično smenio sa te funkcije.

Izabrane vesti

Zapravo, on je u petak još dobio signal da su mu dani odbrojani, a ne bi ga sačuvala ni eventualna pbeda protiv snažnog tima Šalkea sinoć u Gelzenkirhenu (2:2).
"U petak smo se sporazumeli oko razlaza jer je bilo jasno da ovako dalje ne može. Ostao sam još jedan meč jer su me u klubu zamolili da ispoštujem ritam pripreme meča. U Kelnu se zna red, ništa se ne lomi preko kolena, vreme je da dođu nove snage i probaju da  ga sačuvaju u Bundesligi", poručio je Šteger

SVE KVOTE ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA - KELN

Rastanak je, kažu u klubu, bio neminovnost, a iskusni Austrijanac platio je skupu cenu seriji loših rezultata u Bundesligi gde u 14 kola Keln nije zabeležio nijedan trijumf.

Zanimljivo, Jarčevi su smenili trenera samo tri dana pre dolaska u Beograd na utakmicu poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope protiv Crvene zvezde. Umesto Štegera brigu o prvom timu Kelna preuzeće dosadašnji trener omaldinaca Štefan Rutenbek, koji će debitovati na Marakani.

Prema dogovoru, Rutenbek će do kraja jesenje polusezone predvoditi Jarčeve, a potom će neki iskusniji trener biti angažovan kako bi na proleće sačuvao Keln u eliti. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

KelnNemackaPeter Šteger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara