"Sporan trenutak pod Đurđevim brdom"
"Sporan trenutak pod Đurđevim brdom"

Zvanično: Sudije oštetile Vošu za bodove u Jagodini (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.10.15. | 13:50

Pomoćni sudija Vladimir Jovanović signalizirao ofsajd, pa je Novosađanima poništen čist gol u 78. minutu

Sporan trenutak pod Đurđevim brdomNe peto, nego deoba drugog mesta na tabeli sa Javorom. Tako bi barem bilo da sudijska trojka na čelu sa Bojanom Nikolićem nije oštetila Vojvodinu na gostovanju u Jagodini u zakasnelom meču šestog kola Superlige. Krivica doduše nije na Nikoliću već na njegovom pomoćniku Vladimiru Jovanoviću, koji je u 78. minutu signlizirao nepostojeći ofsajd i poništio čist gol za vođstvo Lala od 2:1. Rezultat se do kraja utakmice nije menjao, pa je Jagodina stigla do boda.

Međutim, suprotno ostalim klubovima koji su pominjali suđenje u poslednje vreme, Novosađani nisu uzviknuli: "Drž’te lopova". Na Karađorđu naime spuštaju loptu u nadi da je greška bila nenamerna, a i takve su neizbežne.
"Fudbalski klub Vojvodina veruje da ova sudijska odluka nije bila plod bilo čije tendencije, već da je greška isključivo ljudske prirode i slabije procene položaja igrača. Našem klubu nije i nikada neće biti cilj da se bilo ko kažnjava, ali radi istine, kao i naših igrača i navijača, dužni smo da ukažemo na propuste svaki put kada smatramo da sudije nisu postupile u skladu sa pravilima fudbalske igre. Fudbalski klub Vojvodina izražava nadu da će u narednom periodu broj sudijskih grešaka biti sveden na minimum, kako bi broj bodova i redosled timova na tabeli zavisio isključivo od onoga od čega i treba da zavisi – od njihove igre i učinka na terenu", ističe se u pomirljivom saopštenju Voše.

Izabrane vesti

Spornu situaciju inače možete videti na 4.15 od početka snimka.

(FOTO: screenshot, via Youtube)


tagovi

FK VojvodinaVladimir JovanovićSuperligaSudijeSrbijaFSSBojan Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara