""
""

ZVANIČNO: Vojvodina smenila Zagorčića, Šaula preuzeo tim!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.10.15. | 18:32

Sa Zagorčićem otišao i njegov pomoćnik Zoltan Sabo

Ono što se znalo i pre utakmice sa Crvenom zvezdom sada je dobilo i zvaničnu potvrdu: Zlatomir Zagorčić je smenjen sa mesta šefa stručnog štaba Vojvodine.

Ova vest potvrđena je na zvaničnom sajtu novosadskog superligaša. Sa Zagorčićem u paketu je otišao i njegov pomoćnik Zoltan Sabo.

Izabrane vesti

Do imenovanja novog šefa stručnog štaba ekipu Vojvodine predvodiće legendarni libero tog kluba  Goran Šaula.
„Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da se zahvali Zlatomiru Zagorčiću i Zoltanu Sabou na svemu što su uradili za klub u prethodnom periodu, a posebno na rezultatima i igri koju je naš tim prikazao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tokom kojih smo ostvarili i istorijsku pobedu nad Sampdorijom u Torinu i time zaslužili pohvale čitave fudbalske Srbije. Ipak, rezultati u prvenstvu Srbije već duže vreme nisu na nivou kakav zahteva klub kao što je Vojvodina i samim tim Upravni odbor je sproveo odluku donetu pre dva dana, koja se odnosila na to da u stručnom štabu mora doći do promena ukoliko se na naredne dve utakmice, protiv Crvene zvezde i Voždovca, ne osvoje maksimalnih šest bodova“, stoji u saopštenju Vojvodine.

Pratite MOZZART i na Vajberu

 

 


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijagoran saulaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara