""
""

Zvezda dovela štopera sa Novog Zelanda! Igrao je na Mundijalitu i ima hrvatski pasoš! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.16. | 19:08

Momak rođen 1996.godine Adam Mičel trenutno na probnom radu u Ljutice Bogdana

Čelnici Crvene zvezde odavno su počeli potragu za kvalitetnim štoperom. Već je plasirana vest o interesovanju za Valeriku Gamana i Migela Vitora. Dok javnost očekuje krupne zverke u narednom prelaznom roku, odgovorni iz Ljutice Bogdana povukli su prvi konkretan potez.

Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta na probi u Crvenoj zvezdi već nekoliko dana se nalazi mladi reprezentativac Novog Zelanda Adam Mičel. Reč je o momku rođenom 1996.godine koji je bio standardnan član selekcije Novog Zelanda na prošlogodišnjem Mundijalitu.

Izabrane vesti

Prema dostupnim podacima sa interneta Adam Mičel je visok 190 centimetara, ove sezone je odigrao deset mečeva za Vaibop Junajted, a poseduje i hrvatski pasoš (sve ovo treba uzeti sa rezervom)... Takođe, kako saznajemo Mičel je stigao u Ljutice Bogdana posle tople preporuke menadžera Cige Rakčevića, čoveka koji je posredovao prilikom transfera Nemanje Matića iz Kolubare u Košice.

Da je Zvezda dovela igrača na probu moglo se videti tokom proslave šampionske titule u svlačionici. Na video snimku koji je prezentovan javnosti uočljiv je bio momak u civilu koji sa ostatkom tima nazdravlja povratku šampionskog pehara u Ljutice Bogdana. Možete ga videti kako mobilnim telefonom snima radost fudbalera Crvene zvezde ( taj detalj možete videti u desetom minutu snimka koji je zabeležila ekipa Zvezda TV, tačnije na 9:30)

Na Marakani za sada samo stidljivo konstatuju da je Adam Mičel vrlo zanimljiv igrač. Međutim, i dalje nije poznato hoće li Crvena zvezda potpisati ugovor sa momkom kome je ovo prvi susret sa evropskim fudbalom.

Verovatno će do kraja sezone imati priliku da pokaže šta zna i uveri odgovorne iz Ljutice Bogdana da bi odmah ili u perspektivi mogao da predstavlja ozbiljno pojačanje.

Uostalom proba ništa ne košta. Nije zanemarljiva činjenica da Adamu Mičelu ističe ugovor 30.juna ove godine, pa bi u Crvenu zvezdu stigao kao slobodan igrač.

 

 

 


tagovi

Valerika GamanSuperligaSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaAdam Mičel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara