""
""

ZVEZDA IMA ŠTOPERA: Brazilska zver iz Sao Paula stiže na Marakanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.16. | 00:14

Crveno-beli blizu angažovanja Edsona Žozea Da Silve

Pokušaj sa Leom nije uspeo! Moledo je na putu ka beogradskoj Marakani skrenuo za Atinu! Međutim, što bi rekao naš narod- ko zna zašto je to dobro. Čelnici i stručni štab Crvene zvezde su dugo čekali i na kraju izgleda – dočekali. Lider Superlige blizu je angažovanja dojučerašnjeg člana i defanzivca Sao Paula Edsona Žozea Da Silve, saznaje MOZZART Sport

Reč je o 29-godišnjem štoperu koji je pre samo mesec dana bio na skeneru nemačkoh Hamburga. Igrač koji bi vrlo brzo trebalo da stigne među crveno-bele u brazilskoj Seriji A odigrao je 104 utakmice i postigao sedam golova. Prethodne tri sezone nosio je dres slavnog Sao Paula i bio jedan od najboljih igrača tog kluba.

Izabrane vesti

Ugovor sa Sao Paulom mu je istekao u decembru 2015.godine, pa će u Ljutice Bogdana doći kao slobodan igrač što se savršeno uklapa u finansijsku situaciju u Ljutice Bogdana. Edson Silva nema evropsko iskustvo, ali je tokom karijere branio boje Fortaleze, Figuarensea, i Botafoga. Sa Sao Paulom je osvojio Kopa Sudamerikana 2012.godine.

Edson Silva je visok 187 centimetara i prema dostupnim video snimcima odlikuje se snagom i vrhunskom duel igrom.

Da se kuva nešto ozbiljno na anagažovanju štopera danas je potvrdio i sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.
„Možda će tokom subote biti nešto poznato“, poručio nam je Raosavljević.

Vrlo je moguće da će Edson Da Silva biti u avionu za Kipar sa ostalim igračima Zvezde.

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaEdson SilvaFK Crvena zvezdaBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara