""
""

Zvezda je u finalu kvalifikacionog turnira Evrolige!

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.02.17. | 15:41

Crveno-beli juniori savladali su Stelazuru s 77:62 i tako došli i do treće pobede u grupi A

Crvena zvezda osvojila je prvo mesto u grupi A kvalifikacionog turnira Evrolige i tako se plasirala u finale turnira koji nosi ime po Marku Ivkoviću. Igrači Slobodana Klipe savladali su tim Stelazure s 77:62.

Na taj način su juniori crveno-belih došli do treće pobede u grupi A i tako zauzeli prvo mesto koje ih direktno vodi u finale gde će čekati pobednika grupe B u duelu čiji će pobednik igrati na završnom turniru Evrolige gde će se naći osam klubova. Dakle, samo pobednik ide na završni turnir u Istanbulu.

Izabrane vesti

Na ovom meču glavni igrač Zvezde bio je Stefan Momirov koji je dao 17 poena i imao šest skokova i četiri asistencije. Pomagao mu je Aleksa Uskoković sa 12 poena i pet asistencija. U redovima gostiju najbolji su bili Lazar Nikolić (15p) i Emanuele Trapani (12p).

Tokom prve dve četvrtine Zvezda je lagano lomila protivnika, da bi u trećoj deonici (16:9) totalno prelomila meč i zadržala stopostotan učinak na ovom turniru.

U grupi B, odakle Zvezda čeka protivnika, prva na tabeli je Mega sa skorom 2:0. Ona tek treba da odigra svoj treći meč od 18 časova protiv ekipe GBA iz Praga.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefan MomirovSrbijaFK Crvena zvezdaAleksa Uskoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara