Zvezda mora da plati 10.000.000 dinara!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.03.18. | 18:40

Nikola Mijailović dobio bivši klub na sudu, račun ipak odblokiran

Blokada, pa deblokada. ​Snažan finansijski udarac na kasu Crvene zvezde. Klubu sa Marakane račun je bio danima u blokadi, saznaju Večernje novosti, da bi tokom večeri stigla informacija da je isti ponovo u funkciji. 

Ovaj vest posledica je činjenice da je nekadašnji kapiten Nikola Mijailović dobio sport pred Arbitražnim sudom Fudbalskog saveza Srbije, na osnovu kojeg crveno-beli moraju da mu isplate sve zarade od dana kad su raskinuli ugovor sa njim. Reč je o sumi od oko 10.000.000 dinara.

Izabrane vesti

Novosti podsećaju da je saradnja iskusnog defanzivca i Zvezde prekinuda 30. juna 2015, zbog navodnog sukoba Mijailovića i tadašnjeg prvotimca Miloša Bosančića. Kasnije je došlo do svađe levog beka i generalnog direktora Zvezdana Terzića odnosno predsednika Svetozara Mijailovića, što je za kao epilog imalo tužbu, na osnovu koje je zahtevao zaostale plate.

Proces je završen u korist Nikole Mijailovića, međutim, slučaj je dobio nastavak. Zvezda je eskpresno uzvratila, obratila se redovnom sudu, a ovaj ukinuo blokadu klupskog računa i omogućio koliko-toliko normalan život na Marakani.

Mijailović je od 2013. do 2015. igrao za crveno-bele i sa njima osvojio titulu u sezoni 2013/2014, kad je na klupi sedeo trener Slaviša Stojanović.

FOTO: Star sport


tagovi

Nikola Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara