"Svetozar Mijailović, predsednik Crvene zvezde"
"Svetozar Mijailović, predsednik Crvene zvezde"

Zvezda ne žali za Đurovićem: Mnogi su tako završili na marginama…

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.02.15. | 20:58

Klub sa Marakane prilično lako podneo gubitak najboljeg strelca omladinskog tima i upozorio ga kako završavaju igrači koji podlegnu uticajima roditelja i menadžera

Svetozar Mijailović, predsednik Crvene zvezde

Odlazak talentovane dece iz Crvene zvezde je prethodnih godina umelo skupo da košta klub sa Marakane. Posle takvih razvoda brakova, često bi obe strane završavale unesrećene. Zvezda je na svojoj deci izgubila mnogo i morala je da plaća preskupa pojačanja, a mnoga od te dece nikada nisu ostvarila karijere kakve su im predviđane.

Izabrane vesti

Zato je mnogo prašine podigla vest da je Čukarički preoteo Zvezdi Lazara Đurovića, 18-godišnjeg napadača koji je najbolji strelac omladinske lige. On je odbio ponudu za trogodišnji ugovor i odlučio se da sa Čukom potpiše profesionalni ugovor na godinu i po dana.

Iako bi odlazak najboljeg strelca omladinskog tima, zabrinuo mnoge klubove, u Zvezdi ne rezonuju tako, Štaviše, tvrde da Đurović nije klasa igrača za kojim treba žaliti.
“Pažnja koja je u delu fudbalske javnosti posvećena takozvanom slučaju Đurović je apsolutno preterana i nezaslužena. Nezaslužena s obzirom na kvalitete igrača o kojem govorimo. Crvena zvezda u svojim redovima ima mnogo talentovanije dece na koju je fokusirana i sa kojom želi da gradi pobedničku i šampionsku budućnost. Radi se o igraču koji nije reprezentativac ni u jednoj selekciji, koga trener Lalatović ne vidi ni blizu prvog tima i koji trenutno nema kvalitet da bi ispunio kriterijume Crvene zvezde. Zato još jednom ističem da se klub kao što je Crvena zvezda neće osvrtati na odlazak igrača koji nije ni bio deo planova za budućnost. Lazaru Đuroviću želimo svu sreću u daljoj karijeri i da bude uspešniji od mnogih koje su, uticaji menadžera i ambicije roditelja, iz Zvezde odveli na margine fudbalskog sveta”, naveo je u saopštenju predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović.

Ko će za kim žaliti, pokazaće vreme… 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaLazar ĐurovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara