""
""

Zvezda nije favorit za titulu, nego Vojvodina i Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.03.14. | 17:37

''Borićemo se za jedno od prva dva mesta, ali daleko smo mi od toga'', kaže Ognjen Kajganić

Ognjen Kajganić trebalo bi da bude veliko pojačanje Crvene zvezde u plej-ofu rukometnog šampionata Srbije. Posle 13 godina odsustva visoki bek se vratio među crveno-bele koji su osnovni deo prvenstva završili na četvrtoj poziciji, ali gaje nadu da će se sedam novajlija angažovanih u zimskom prelaznom roku napraviti pomak u odnosu na minule dve sezone.

Osim 12 ekipa iz osnovnog dela, u doigravanju će učestovati još prošlogodišnji prvak Vojvodina i vicešampion Partizan, koji dolaze iz regionalne SEHA lige i Kajganić im zato daje prednost.
Sviđa mi se taj sistem, iako je malo naklonjeniji dvema ekipama koje dolaze iz SEHA lige, jer u poslednja dva meseca šampionata ulaze sa malo više energije u odnosu na ostale. Doduše, to su i zaslužile prošlogodišnjim ostvarenjima. Borićemo se da zauzmemo jedno od prva dva mesta. Zvezda se prošle godine borila za opstanak, mnogi pokušavaju sad da nas svrstaju među favorite, ali daleko od toga. Mi to nismo“, odlučan je Kajganić.

Izabrane vesti

On priželjkuje da i na utakmicama rukometnog kluba atmosferu nalik onoj na mečevima fudbalera i košarkaša Crvene zvezde.
Bio sam na utakmici protiv Budiveljnika u Areni, bilo je divno biti deo takvog ambijenta, podrška navijača nam je potrebna i nadam se da neće izostati“, rekao je Kajganić, koji je zadovoljan činjenicom da je Crvena zvezda potpisala ugovor o zastupanju sa marketinškom agencijom „Vind sport“ i dodao da će ona pomoći i njemu u medijskoj promociji.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaRK Crvena zvezdarukometOgnjen Kajganić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara