""
""

Zvezda pred Spartak: Meč u kojem je rival pod većim pritiskom...

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.10.15. | 10:33

Crveno-beli poslednji put poraženi na Gradskom stadionu avgusta 2012.godine

Šampionska žetva Crvene zvezde zavisi od setve u bačkom ataru! Retko kada se to dešava u Srbiji, gotovo nikada, ali tokom i pre današnjeg meča u Subotici pod većim pritiskom biće prvotimci Spartaka, nego fudbaleri najtrofejnijeg srpskog kluba.

O kontroverznim dešvanjima na Staroj Karaburmi se i dalje priča, prašina koja se podigla dovela je do ozbiljnog medijskog rata na relaciji Milorad Vučelić – Stevan Mojsilović. Dok Subotičani biju bitke na više frontova crveno-beli imaju pred sobom čistu situaciju.

Izabrane vesti

Ekipa Miodraga Božovića je posle osam uzastopnih pobeda otišla u Suboticu mirne glave, rešena da nastavi trijumfalni niz. Imaju pokriće crveno-beli u poslednjim igrama, ali i statističkim podacima. Crvena zvezda je dobila poslednjih pet mečeva protiv Spartaka.

Poslednji put Golubovi su se radovali avgusta 2012.godine, kada je generacija koju je predvodio Robert Prosinečki stradala na otvaranju sezone. Prethodni duel ostaće upamćen po lakoj pobedi Crvene zvezde, ali i odličnoj partiji Srđana Plavšića. Omaleni vezista tada je mučio direktne rivale u crveno-belom i pokazao da poseduje potencijal dostojan Crvene zvezde.
„Malo sam uzbuđen pred ovu utakmicu, jer u dosadašnjoj karijeri nikada nisam igrao protiv bivšeg kluba. Verujem da ću dobro da se snađem. Ako zatresem mrežu Spartaka, neću da se radujem. Poštujem klub koji mi je pružio mnogo za godinu dana koliko sam proveo u Subotici“, rekao je vezista Crvene zvezde Srđan Plavšić.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL U SUBOTICI

Trener Subotičana Stevan Mojsilović, čovek poznat i kao osvedočeni zvezdaš, tvrdi da se Spartak neće braniti.
„Zvezda je najkvalitetniji tim u Srbiji. Njihovi nizovi, ili bilo čiji, nas ne zanimaju. Želimo da u sistemu 4-3-3 izađemo visoko i napadnemo. Kada budem moglo probaćemo i presing“, rekao je Mojsilović.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović nema kadrovskih problema. U postavu se vraća Slavoljub Srnić, a u konkurenciji je i Vukašin Jovanović. Biće zanimljivo videti da li će Božović od prvog minuta šansu pružiti mladom reprezentativcu ili oporavljenom kapitenu Lukoviću.

Tim Crvene zvezde trebalo bi da izgleda ovako: Kahriman – Petković, Pavićević, Luković (Jovanović), Ibanjez – Donald, Grujić, Katai, Plavšić, Srnić – Vijeira.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrđan PlavšićSrbijaMiodrag Grof BožovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara