"promocija Adama Mičela"
"promocija Adama Mičela"

Zvezda predstavila štopera, kažu da je brz i tehnički potkovan

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.16. | 13:21

Adam Mičel zadužio crveno-beli dres sa brojem 16

promocija Adama MičelaPosle probe došao je red na paraf. Crvena zvezda je od danas jača i zvanično za mladog štopera sa Novog Zelanda Adama Mičela, koji je zadužio dres sa brojem 16 na leđima, isti onaj po kome su se ranije prepoznavali Luka Milunović i potom Mamadu Mbođ.

Stigao je  kao anonimus na probu, ali se navijači srpskog šampiona nadaju da će imati sličan put kao Nikola Žigić. I visoki napadač je došao kao nepoznat širokoj javnosti.
"Ovde sam već mesec dana, lepo sam dočekan od strane igrača i trenera. Lepo je što sam dobio šansu da se dokažem, ali nadam se da se neće završiti na tome. Verujem da ću se dokazati u redovima bivšeg evropskog šampiona i da ću timu pomoći da ponovo osvoji titulu", poručio je Adam Mičel.

Izabrane vesti

Mladi štoper i učesnik prošlogodišnjeg Mundijalita je celu dosadašnju karijeru proveo na Novom Zelandu. Svestan je da ga čeka sasvim drugačiji stil i nivo fudbala.
"Na Novom Zelandu postoje dve lige, letnja i zimska. I zato sam sam igrao za dva različita kluba. Moj amigo Ciga Rakčević me je proporučio Crvenoj zvezdi. Sve je lepo ispalo".

Adam Mičel ima balkanske korene.
"Moja majka je iz Hrvatske. U procesu sam dobijanja tamošnjeg pasoša, ali je i ona kao i ja rođena na Novom Zelandu".

Vrlo pozitivno mišljenje o Adamu Mičelu izneo je sportski direktor Blažo Raosavljević.
"Prošao je sve mlađe selekcije Novog Zelanda. Bio je na probi mesec dana, posle svega što smo videli procenili smo da bi bilo dobro da dođe. Izuzetno je brz i tehnički potkovan".


tagovi

SuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaAdam Mičel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara