""
""

Zvezda prijavila igrače za kvalifikacije: Nema Moučea, otpali Babunski, Anđelković, Orlandić, Parker, Jovović...

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.16. | 11:58

Ali Argentinac će naknadno biti ubačen na spisak

Crvena zvezda je prijavila u UEFA spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Valete u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.Crveno-beli su u sedište evropske kuće fudbala dostavili listu sa 31 fudbalerom koji imaju pravo da igraju  u duelima protiv šampiona Malte.

Izabrane vesti

Kao bonus igrači (ponikli u klubu) su prijavljeni osmorica fudbalera među kojima su i neki koji nisu trenutno sa prvim timom, ali bi imali pravo da zaigraju ako bude bilo potrebe. Ono što upada u oči je da na spisku nema najvećeg pojačanja ovog leta Pabla Moučea. Međutim, Zvezda ima pravo da 24 časa pre prve utakmice prijavi još jednog igrača i po informacijama MOZZART Sporta, to će biti upravo Mouče tako da će se on staviti na raspolaganje stručnom štabu za duele protiv Maltežana.

Najveće iznenađenje je što na spisku nema makedonskog veziste Davida Babunskog koji je zimus došao kao pojačanje. Nema ni veterana Dušana Anđelkovića, kao ni mladog pojačanja Vanje Vučićevića. Pored njih, precrtan je i crnogorski golgeter Petar Orlandić, te Džošua Parker i Vladimir Jovović na koje se nije računalo prethodne sezone, ali su trenutno na pripremama sa prvim timom.

Spisak prijavljenih igrača za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona 
Golmani: Kahriman, Supić, Stanković*, Vićić*Ž
Odbrana: Petković, Al. Luković, Mičel, Cvetković, Milošević, Rendulić, Ibanjez, Fibel, Stojanović*
Vezni red: Donald, Le Talek, Kanga, Srnić, Katai, Ruiz, Plavšić, An. Luković, Avramovski, Poletanović, Ristić*, Adžić*, Tufegdžić*, Jovanović*
Napad: Vijeira, Sikimić, Joveljić*

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaPablo MoučeDavid BabunskiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara