"Nikola Vujadinović"
"Nikola Vujadinović"

Zvezda pronašla štopera iz Primere? Dva puta je “prevario“ Partizan

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 20:14

Nikola Vujadinović je poslednjih šest meseci igrao za Osasunu

Nikola VujadinovićProšao je školu Crvene zvezde, ali je dva puta bio na ivici transfera u Partizan. Međutim, na kraju bi mogao da završi nazad u Ljutice Bogdana. Prema informacijama MOZZART Sporta Nikola Vujadinović prvi je na listi želja uprave Crvene zvezde kad je u pitanju možda i najproblematičnija pozicija štopera.

Vujadinović je seniorsku karijeru počeo u Radu, a kasnije je promenio brojne klubove, među njima i sofijski CSKA, Udineze, Aberdin, Šturm, Peking, pa i Osasunu za koju je igrao u dva navrata. Poslednjih šest meseci proveo je baš u Pamploni i odigrao deset utakmica u Primeri, ali nije uspeo da pomogne timu da sačuva status prvoligaša. Dva puta je baš zbog Osasune, odbio ponude Marka Nikolića da karijeru nastavi u Humskoj.

Izabrane vesti

Globtroter Nikola Vujadinović - od Sofije, preko Udina i Aberdina do Partizanovog skenera

Kako saznajemo, iskusni štoper (31. jula proslaviće 31. rođendan) već je obavio razgovore sa nadležnima u Ljutice Bogdana, ali se još nije izjasnio oko njihovog predloga pošto ima i neke ponude iz inostranstva. Zatražio je nekoliko dana da izvaga i prelomi.

Eventualni dolazak Vujadinovića, inače, ne bi nikako uticao na Zvezdine pregovore sa Vujadinom Savićem. Jer Savić bi došao da pojača konkurenciju. Vujadinović je već opcija za startnih 11.

Uostalom, teško da bi ga Nikolić dva puta zvao da ne vredi.

Piše: Darjan Nedeljković
Foto: Nikola Mažibrada.


tagovi

FK Crvena zvezdaNikola VujadinovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara