"Aleksandar Janković"
"Aleksandar Janković"

Zvezda protiv Šahtjora, Amkara, Slovana, Petrolula...

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.01.13. | 15:17

Ukupno, crveno-beli će odigrati 12 pripremnih utakmica

 

Aleksandar JankovićRukovodstvo Crvene zvezeda objavilo je danas tačan plan priprema za prolećni deo sezone u kome će ekipa iz Ljutice Bogdana pokušati da nadoknadi minus od šest bodova za Partizanom.

Izabrane vesti

Prvi deo priprema obaviće se od 13. do 28. januara kada će Zvezda igrati protiv turskog trećeligaša Ejupa (21. januar), nemačkog četvrtoligaša Berlin Atletika (24. januar) i potom protiv člana ruske elitne divizije Amkara (27. januar).

Posle kraćeg povratka u Beograd crveno-beli će otputovati na drugi deo priprema u Tursku gde će se zadržati od 3. do 21. februara i odigrati još devet kontrolnih utakmica.

Krenuće se protiv austrijskog Rida (08.02), a zatim slede dueli sa Lokomotivom iz Tbilisija (9.2), Slovanom iz Bratislave (11.2), Šanom iz Lihtenštajna (12.2), Esbjergom (14.2), Randersom (15.2), Petrolulom (17.2), Red Bul Salcburgom (18.2) i za kraj ukrajinskim Šahtjorom – 20. februara.
Tokom prve faze svi igrači će dobiti podjednaku minutažu, odnosno igraće po 45 minuta. Posle toga, u drugom delu pripremnog perioda, igraćemo utakmice skoro svaki dan i igrači će na terenu provoditi po 90 minuta”, prokomentarisao je trener Zvezde Aleksandar Janković.

Spisak rivala nije konačan i moguće su promene.

(FOTO: MN Press)


tagovi

AmkarAmkar PermFK Crvena zvezdaPetrolulpripremeŠahtjor Donjecksahtjor logoSlovan BratislavaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara