""
""

Zvezda rešila i golmana: Borjan potpisuje mejlom iz Amerike

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.17. | 18:52

Crveno-beli su u ofanzivi

Crvena zvezda je u ofanzivi. A sve zarad toga da se dobar deo ekipe formira do početka Superlige, tačnije da bi trener Vladan Milojević ima širi roster u potencijalnim duelima sa Spartom iz Praga.

Crveno-beli su danas završili transfer Nemanje Radonjića, a kako stoje stvari srpski vicešampion će tokom četvrtka, na dan meča sa Irtišom, i zvanično dobiti dva pojačanja. Ili bi bar tako trebalo da bude po zamislima odgovornih sa Marakane.

Izabrane vesti

Odlazak Filipa Manojlovića u Hetafe primorao je čelnike i sportski sektor crveno-belih na munjevitu reakciju. Mladi čuvar mreže će se u petak i zvanično preseliti u predgrađe Madrida, a do tog dana bi Milan Borjan trebalo da bude član Crvene zvezde i automatski stekne pravo igranja u dvomeču sa Spartom.

Tačnije, postoje nagoveštaji da će bivši golman Radničkog i Ludogoreca koliko već sutra potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom. On se trenutno nalazi na Gold Kupu gde brani boje selekcije Kande, ali bi prema saznanjima MOZZART Sporta ugovor o dvogodišnjoj saradnji sa crveno-belima da potpiše mejlom.

Poslednjih šest meseci Borjan je branio za Koronu Kilce kao pozajmljeni igrač Ludogoreca. Na ovogodišnjem Gold kupu je pružao više nego zapažene partije.

Danas je trogodišnji ugovor sa crveno-belima trerbalo da potpiše Milan Rodić. Međutim, taj čin je ostavljen za sutra zbog administrativnih problema.

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaMilan BorjanFilip ManojlovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara