""
""

Zvezda sanja Ninkova, ali uzalud

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.11.15. | 09:12

Jasno je da je crveno-belima neophodan desni bek, ali to neće biti nekadašnji kapiten koji sada nastupa za Tuluz

Desni bek. Jedan od prioriteta Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku. Iako reprezentativac kod Radovana Ćurčića, aktuelni desni bek crveno-belih Marko Petković nije oduševio ove jeseni i klub traži bolje rešenje od njega. Na listi želja se našlo ime Pavla Ninkova, ali defanzivac Tuluza će ostati samo san za crverno-bele...

Izabrane vesti

„Sport“ piše da je Ninkov blizu povratka na Marakani, ali s obzirom kakva je njegova situacija u Tuluzu takva da je njegov povratak na Marakanu nerealna opcija.
„Ninkov je nedavno produžio ugovor sa Tuluzom. Zadovoljan je uslovima u Francuskoj, klub računa na njega i u ovom trenutku ne razmišlja o povratku u Srbiju“, rekao nam je njegov menadžer Bojan Ostojić.

Ninkov je tokom tri godine u Crvenoj zvezdi dogurao i do statusa kapitena, posle čega je prešao u Tuluz čiji dres nosi već petu sezonu.

Planovi Miodraga Grofa Božovića su da se ekipa pojača i da se popune sve sporne pozicije u timu kako bi Zvezda napala plasman u Ligu šampiona. Mesto desnog beka je jedno od deficitranih pozicija, očekuju se prodaja Petkovića, ali i odlazak njegove alternative Cvetkovića. Pre Ninkova je na listu želja stavljeno ime Filipa Stojkovića iz Čukaričkog što se čini kao realnija opcija. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

TuluzSuperligaSrbijaPavle NinkovLiga 1FrancuskaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara