""
""

ZVEZDA: Sedam pojačanja za nula evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.02.15. | 09:56

„Kompletan prelazni rok smo odradili bez dinara“, poručio generalni sekretar Zvezde Zvezdan Terzić

Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku nije potrošila ni evro za sedmoricu pojačanja. Tako bar tvrdi generalni direktor kluba Zvezdan Terzić koji se nalazi na pripremama tima u turskom Beleku.

Crveno-beli su dovođenjem crnogorskog napadača iz Zete Petra Orlandića praktično završili aktivnosti u prelaznom roku. Odbrana je ojačana Anđelkovićem, Lukovićem i Cvetkovićem, kreaciju bi trebalo da pojača Saša Stojanović, dok bi neefikasnost morali da izleče pomenuti Orlandić, te stranci Parker i Salami.
„Kompletan prelazni rok smo odradili bez dinara“,
rekao je Zvezdan Terzić u Beleku, a prenosi Žurnal.

Izabrane vesti

Poslednji je u Ljutice Bogdana stigao Orlandić. On će klubu iz Golubovaca biti plaćen kada crveno-beli budu pronašli novac.
„Reč je o korektnoj priči. Verovatno smo završili aktivnosti u zimskom prelaznom roku, zadovoljni urađenim. U proceni Salamija i Parkera bićemo još strožiji, jer stranac mora da bude kvalitetniji od domaćeg igrača. Hendikepirani smo jer Gbolahana nismo mogli uživo da gledamo, a to ne volim. Imao jew dobre preporuke, reprezentativac je Nigerije. Došao je na pozajmicu inismo mnogo finansijski reskirali“, dodao je Terzić.

(Foto MN Press)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaGbolahan SalamiDžošua ParkerFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara