""
""

Zvezdin dželat Zorić: Zvezdo, volim te!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.12.15. | 09:38

„Sudbina je htela da postignem tri gola na Marakani. Ovakvom pobedom ne može da se pohvali ni Barselona“, dodao je krilni fudbaler Borca

Do pre 24 sata bio je samo jedan od klinaca koji mnogo obećava. Znalo se samo da je nekada igrao u Sutjesci iz Nikšića, da se našao na radaru Crvene zvezde, ali da ga je prst fudbalske sudbine poslao u AEK.

Atina mu se nije posrećila. Ali Borac jeste. Makar ništa u budućnosti ne uradio u karijeri krilni fudbaler Čačana Darko Zorić pripada istoriji.

Izabrane vesti

Postao je tek drugi fudbaleri koji je protiv Crvene zvezde na Marakani postigao het trik, posle Gaćinovića. Naravno, priča junaka Čačka ima primese holivudske. Kao i mnogobrojni prethodni dželati i on nosi Zvezdu u srcu.
„Ne bih možda bilo dobro da pričam o tome da navijam za Crvenu zvezdu, jer sam i dalje igrač AEK-a, oni su rivali sa Olimpijakosom. Šalu na stranu,  mnogo volim Zvezdu, da sam mogao da biram, ne bih njoj dao golove, ali je tako na kraju ispalo“, poručio je Darko Zorić za Blic.

Srbija i dalje otvorenih usta priča o briljantnoj partiji učenika Milorada Kosanovića. Borac je razbio Zvezdu u paramparčad, demonstriravši esenciju fudbalske igre.
„Velika pobeda za nas, potpuno smo iskoristili to što nas je Zvezda potcenila i izašla sa pojedincima koji su imali malu minutažu. Mogli smo da im damo još dva-tri gola. Ali opet, pobeda je velika. Ni Barselona nije na Marakani dala ovoliko golova“.

On je dodao da šala Miodraga Božovića o kontrabasu i violini nije dodatno motivisala ekipu.
Nije, svi znamo da je Grof fudbalski zanimljiv čovek i video sam koliko mu je sve to teško palo. Zaradio je isključenje, verujem da mu nije lako. Želim mu mnogo sreće u karijeri“, dodao je Zorić.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićEvropaDarko ZorićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara