Zvezdin zimski plan priprema - od Slovenije do Antalije uz pet prijateljskih provera

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.12.18. | 17:45

Prvo okupljanje je zakazano za 10. januar

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su na zimskom odmoru, a sada je poznat i plan zimskih priprema.

Šampion Srbije će tokom proleća nastojati da odbrani titulu u Superligi, ali i da se posle 12 godina okiti duplom krunom. Izabranici Vladana Milojevića u pripreme za izazove koji im predstoje u 2019. godini krenuće okupljanjem u Beogradu 10. januara, a četiri dana kasnije otputovaće u Terme Čatež.

Izabrane vesti

U dobro poznatoj i već tradicionalnoj bazi u Sloveniji crveno-beli će se fokusirati na rad na fizičkoj pripremi, i uvertira u jači ritam trajaće do 23. januara za kada je zakazan povratak u srpsku prestonicu.

Zvezdini prvotimci će u Beogradu provesti tri dana, a 26 januara. će terene u Ljutice Bogdana zameniti toplijim krajevima.

Završnu fazu pripreme za drugu polusezonu lider Superlige odradiće u Antaliji, gde će imati i pet provera. Crveno-beli će u čuvenom turskom letovalištu biti smešteni u hotelu Regnum sve do 9. februara kada će se vratiti u Beograd. Imena rivala nisu saopštena.

Po povratku u Srbiju, crveno-beli će imati nedelju dana da se adaptiraju na domaće uslove i obave poslednje pripreme pred zvaničnu premijeru u 2019. godini koju će pred svojom publikom imati protiv Vojvodine (16. februara).

Foto: MN press


tagovi

zimske pripreme

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara