"Jokić"
"Jokić"

Zvezdini omladinci: Neka nam se vrati u budućnosti!

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.07.14. | 21:18

"Pobedom nad Bugarskom ostvarili smo primaran cilj, plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine na Novom Zelandu. Portugalija je dobra ekipa, a uz to su imali vise sreće", rekao je Milan Jokić

Jokić

Omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Milan Jokić rekao je danas da žali što je nacionalni tim eliminisan u polufinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj, ali je istakao da je plasmanom na Svetsko prvenstvo ispunjen glavni cill.

Izabrane vesti

Tim Srbije (igrači do 19 godina), koji je na šampionatu branili titulu osvojenu prošle godine u Litvaniji, poražen je sinoć u polufinalu od vršnjaka iz Portugalije nakon izvođenja penala sa 4:3.
"Iznenadio me je naknadni poziv selektora Veljka Paunovića, ali nadam se da sam opravdao njegovo poverenje. Pobedom nad Bugarskom ostvarili smo primaran cilj, plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine na Novom Zelandu. Portugalija je dobra ekipa, a uz to su imali vise sreće. Nadam se da će nam se vratiti u budućnosti", rekao je Jokić novinarima na pripremama Crvene zvezde u Sloveniji.

Golman Predrag Rajković složio se saigračem da je najvažnije što će ekipa Srbije prvi put od osamostaljenja države igrati na Svetskom prvenstvu u tom uzrastu.
"Bila je jako teška utakmica protiv Portugalije, igrali smo dobro, ali smo propustili dosta šansi. Iako smo ispali posle penala u polufinalu, ispunuli smo cilj plasmanom na šampionat sveta", rekao je Rajković.

Igrač sredine terena Marko Grujić istakao je da je Portugalija bila srećniji tim, ali da je zadovoljan igrama Srbije na Evropskom prvenstvu.
"Došli smo na turnir kao najmlađa ekipa i malo je nedostajalo da stignemo do same završnice. Najbolji utisak ostavili smo protiv finalista Nemačke i Portugalije. Žao nam je zbog poraza od Portugalaca, ali pokazali smo da možemo sa najjacim selekcijama. Zadovoljni smo učinkom i plasmanom na EP", zaključio je Grujić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag RajkovićMilan JokićMarko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara