Domagoj Vida
Domagoj Vida

A možda nije Domagoj toliko loš, nego mnogo voli da cugne: Kafana je moja sudbina!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.07.18. | 22:41

“Gori Beograd, ajmo…”

Da je baš pametno i pristojno – nije. Ali da je imao zlu nameru da provocira Ruse – pitanje je. Jer čini se da je Domagoj Vida posle četvrtfinalne pobede na Mundijalu jednostavno “previše cugnuo”. Naime, posle onog klipa na kome se vidi kako Vida i Ognjen Vukojević uzvikuju “Slava Ukrajini”, što su Rusi negde i očekivano protumačili kao gest neprijateljstva prema domaćinu Svetskog prvenstva, na internet mrežama se pojavio i drugi.

Ovog puta, pored Vide je Ivica Olić, a Domagoj je sa flašom piva u ruci. Ponovo uzvikuje “Slava Ukrajini”, ali pozdravlja i “brata Jovana” i sve u kafani Beograd u Kijevu (više picerija), pa čak i peva legendarni hit Tome Zdravkovića: “Kafana je moja sudbina, ona me je sebi uzela”. Inače, verovatno svaki “jugović” koji je bio u ukrajinskoj prestonici zna kakva je atmosfera kod gazda Joce, inače Srbina, ako je to uopšte bitno. Videti Hrvate i Srbe zajedno za stolom - to je tamo najnormalnija stvar.

Izabrane vesti

Još jednom, ono što je Vida uradio u Rusiji nije bilo pametno, ali kad se čovek prepusti čarima maligana – dešavaju se i gore stvari. Izvinio se uostalom. I sam sebi natovario pritisak sa tribina u polufinalu protiv Engleza. Verovatno nijedan Englez ne bi poverovao pre početka turnira, ali posle Vidine pijane proslave cela Rusija će navijati za gordi Albion. 

Bar trenutno, čini se da Domagoja to ni ne zanima previše. 


tagovi

Domagoj Vidareprezentacija Hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara