A, ne, ne, ne: Nenezić ostaje predsednik Napretka

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 13:35

Šetnja zaposlenih u klubu kao podrška predsedniku u ostavci urodila plodom

Ostavka, skup protiv nje, pa povratak na čelo kluba - to bi u najkraćem bio put Napretka i Miloša Nenezića u ovoj nedelji. Ne onaj koji rešava stanje na tabeli Mozzart Bet Superlige, ali koji je, valjda, trebalo da bude poslednji alarm pred sve važnije bitke za Čarapane.

Jer Napredak je sakupio samo bod u četiri kola lige, bez datog gola, a sa istim snagama, od predsednika kluba, preko stručnog štaba do igrača nastavlja svoj put do zone spasa.

Izabrane vesti

Naredna prepreka za Kruševljane biće subotički Spartak, koji će u nedelju (19.30) dočekati Napredak.

"Došao je trenutak da izađemo iz krize i počnemo da beležimo dobre rezultate. Osim rezultata, moramo da podižemo i nivo forme, kako bi od Subotice krenuli u niz pozitivnosti. Sledi veliki ispit kako za igrače, tako i za moj stručni štab. Sa druge strane, koliko god da izgleda loše stanje na tabeli, da mi nismo postigli gol, pa neko tumačenje iz toga da igramo defanzivno, to je paradoks. Ja sam igračima samo rekao da nastave da rade, da se fokusiraju na svoju ulogu u timu i jako verujem u njih. Jednostavno, vreme je za pobedu", pokušava da izvuče sav preostali optimizam šef struke Čarapana Dragan Perišić pred novi okršaj.

Iako zna da njegova ekipa mora krene uzlaznom putanjom, ako želi da izbegne najgori scenario, osvrnuo se i na kvalitete rivala.

"Sa promenom sistema koju je doneo Keržakov, Spartak igra dobar fudbal i sigurno će probati da iskoristi prednost domaćeg terena".

Na pitanje novinara da prokomentariše nerealizaciju napadača i na koji način je pred novi meč radio sa njima, trener Napretka odgovara:

"Ja sam samo probao da ih rasteretim, jer se oni trude. Jeste, fale golovi, to je činjenica. Mozzart Bet Superlige je ozbiljno takmičenje. Vrlo iskusni igrači su sebi nametnuli pritisak, postavili visoke ciljeve u trenutku, a onda je nedostajao pogodak. Jako želimo taj gol, sa njim će doći rast tima, pa je ovo svakako veliki test za nas. Nema puno šansi u ligi, nema ni puno vremena, ali je vreme da neki igrači prepoznaju i trenutak za svoju afirmaciju", opominje Perišić.


tagovi

Miloš NenezićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara