Komentari na vest

A sad nešto novo iz Saudijske Arabije: Veliko pojačanje posle mesec dana pred odlaskom iz Al Itihada!

R

Rasputin

pre 9 meseci

Za sve vas sto pametujete kako ce Saudijci da mu isplate svih 30 miliona a on onda da ode kuci i potpise za bilo koji klub u Evropi znajte da toga nema ni u igrici… Pravno to stoji ovamo - u obligacijama koje nastanu iz ugovora postoje obaveze 2 strane (ovaj da igra za njih a klub da mu placa platu) i ako jedna strana hoce da raskine ugovor ona to moze da uradi ali na svoju stetu… Medjutim ta steta skoro nikada nije 100% odnosno u ovom slucaju moze da bude ali to onda znaci da Zota mora da pauzira 3 sezone od fudbala… Jer klub moze samoinicijativno da raskine ugovor ali da bi igrac dobio ciste papire (ispisnicu) i potpisao za drugi klub koji ce mu davati platu on mora da pristane na manji iznos otpremnine u odnosu na ceo iznos iz ugovora ili da sedi kuci i svakog meseca da mu leze plata iz Arabije… Uzmite primere pojedinih trenera koji kada su dobili otkaze u klubovima gde su imali jake plate nisu radili do kraja te ili naredne sezone (Murinjo najcesce) i za to vreme im je klub placao full platu odnosno one druge koji bi dogovorili otpremninu i kroz npr mesec dana potpisali za neki drugi klub (npr Tuhel)…
l

ludnarod

pre 9 meseci

Tako bi svima koji idu da igraju tamo. Smrdljive pare su promenile sve, posebno svaki sport, odvratnost na svakom nivou. Kao čovečanstvo idemo ka sunovratu neizbežnom. Živimo instant život gde sva najveća nenormalnost izbija u prvi plan i to je sada in. Bolest 21 veka.
r

rajkovamotorka

pre 9 meseci

Njemu da je bilo do fudbala i dokazivanja ne bi ni išao tamo,zbog novca je otišao,zbog novca će pevajući da sedi 3 godine kod kuće ako treba
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Da, ali na osnovu cega tvrdis da nece doci do dogovora po kome ce covjek i dalje dobiti glavnicu svog ugovora, a da na osnovu ustupka koji je ucinio klubu ne dobije istovremeno i ciste papire da igra za novi klub? Ti se ponasas kao da covjek nece dobiti ni deseti dio onoga sto mu je obecano, a zaboravljas da je situacija takva da na raskidu insistira klub, a ne igrac. Sto znaci da tu klub ima veoma malo prostora za pregovaranje.
G

Gari 021

pre 9 meseci

Come to Red Star brate Žota 😉
r

rgib

pre 9 meseci

baš ga boli patka,pare u džep i vraćaj se kući hahah
h

habibomir

pre 9 meseci

Bukvalno najbolji moguci ishod za igraca. Dobija isplatu ugovora zivota i ciste papire za mjesec dana u Arabiji. Zelim svakom igracu, koji je u najboljim godinama, da ih ovako “otjeraju”, pogotvo Mitru i SMS.
G

Gostih

pre 9 meseci

Kakav amaterizam, ali potpuno tipično za mentalitet Arapa. Za dve godine će se vratiti na pojačanja tipa Stojković i Pavkov iz JSL.
k

kolodin

pre 9 meseci

Baš će Žoti to teško pasti, za mesec dana 30 miliona eura. Moraće mu isplatiti ceo ugovor.