Agent Milana Škrinijara: Real ga želi, problem su menadžeri-kanibali

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.19. | 18:33

Otimačina oko slovačkog štopera...

Mitat Halis, agent Milana Škrinijara, otkrio u razgovoru za madridski As da Real Madrid želi da angažuje njegovog klijenta, ali da nije jedini. On je takođe osuo drvlje i kamenje na Mina Rajolu, kog je nazvao kanibalom u svetu fudbala. 
"Da, Real želi da potpiše Škrinijara, ali želi ga i Barselona, koja ima mogućnost da ubedi Inter da ga pusti. Škrinijar ima profesionalni stav. Real ga želi, on hoće u Real, međutim postoje mnogi angenti koji su poput kanibala. Oni pokušavaju da igrače odvedu tamo gde su samo oni naumili", ispričao je Halis, pa potom otkrio na koga misli.

"Mino Rajola pokušava da zbuni Milana Škrinijara. Ali on je igrač koji pripada mojoj agenciji. Inter ga je platio 34.000.000 evra, posle šest meseci Mančester Siti je nudio 55.000.000, a sada mu je cena oko 100.000.000. Šta otežava transfer u Real? Kanibalski posrednici"

Izabrane vesti

Mitat Halis pomenuo još jednog svog agenta koji senavodno dovodio u vezu sa Real Madridom, u pitanju je Ozan Kabak iz Štutgarta. Mladi Turčin ima samo 18 godina i tek je stigao u Nemačku iz Galatasaraja za 11.000.000 evra.
"Ozan je izuzetan talenat. Ali rano je za njega da ide u tako veliki klub. On nije opcija. Moraće da odigra još nekoliko sezona na vrhunskom nivo pre nego što pređe u veliki klub poput Reala", zaključio je Halis.  

Foto: Reuters


tagovi

Milan ŠkrinijarLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara