Strahinja Eraković i Kings Kangva (Star sport)
Strahinja Eraković i Kings Kangva (Star sport)

Agenti pričali Rusima: Zvezda želi više od 5.000.000 evra za Erakovića, uzalud ponuda za Kangvu

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.23. | 13:29

Dvojica Zvezdinih prvotimaca u fokusu ruskih klubova

Ponude iz Rusije za sada nisu prihvatljive na Marakani. Crvena zvezda je već ove zime mogla da proda dvojicu igrača tamošnjim klubovima, ali nije prihvatila ono što joj je ponuđeno. O tome su u ruskim medijima pričali i agenti dobro upućeni u situaciju.

Još od letos se spekuliše o interesovanju Zenita i Krasnodara za Strahinju Erakovića, vođeni su i pregovori, ali do transfera nije došlo. Sada je ruskim medijima o Erakoviću pričao srpski agent Srđan Jeremić koji već godinama sarađuje sa tamošnjim klubovima.

Izabrane vesti

“Strahinja je veoma kvalitetan igrač koji može da zatvori više pozicija u odbrani. Pokazao se u Evropi, stekao ime i čujem da ima interesovanja za njega. Ali na ruskim klubovima je da odluče da li im je potreban i po kojoj ceni”, kaže Jeremić.

U Rusiji se priča da Zvezda traži 5.000.000 evra za njega. Da li on zaista vredi toliko?

“Jedna stvar je koliko neko vredi, a potpuno druga koliko klub traži za njega. Po mojim informacijama, Zvezda traži i više od 5.000.000 evra za Erakovića”.

Takođe, stigla je potvrda da je Zvezda ove zime odbila ponudu za Kingsa Kangvu.

“Istina je. Krila Sovjetov su zaista poslala zvaničnu ponudu Crvenoj zvezdi za Kangvu ali on je srećan i zadovoljan u Srbiji”, rekao je Kangvin agent Karin Nir.


tagovi

Strahinja ErakovićKings Kangva

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara