Ako ne mogu Modrić i Vidal, može Meza

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.08.18. | 16:52

Inter naciljao argentinskog reprezentativca

Vezista argentinskog Independijentea je tek u martu debitovao za seniorsku selekciju Gaučosa, ali je bio redovan kod Horhea Sampaolija.
“Imao sam i kontakte i sastanke sa sportskim direktorom Intera Pjerom Auzilijom. Ne mogu da pričam o konačnom ishodu tih razgovora, ali jasno je da je Inter ozbiljno zainteresovan. Ne želim da pričam ni o brojkama, a Independijente je rešio da uzme u razmatranje samo ozbiljne ponude”, rekao je Mezin menadžer Serhio Karico za sajt Pasione Inter.

Nerazuri užurbano tragaju za bar još jednim fudbalerom u vezi kako bi trener Lućano Spaleti sklopio tim koji bi bio kadar da napadne titulu u Seriji A.
“Auzilio zna koja je Mezina cena, a nadam se da će posao biti uspešno obavljen. Bilo bi lepo da on zaigra u klubu kao što je Inter. Potrebno je samo da me Auzilio pozove i ako Inter pošalje pravu, konkretnu ponudu, preneću je igraču i ljudima iz Independijentea. Svakako mislim da je Meza spreman za dolazak u Evropu”, naveo je Karico.

Izabrane vesti

On je dodao da, pored Intera, za Mezu postoji interesovanje dva engleska kluba kao i po jednog iz Nemačke i Španije. Meza je u prethodne dve sezone za Independijente odigrao 66 mečeva i dao devet golova.

Foto: Action images


tagovi

Maksimilijano MezaLetnji prelazni rok 2018Pjero Auzilio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara