Alison flertuje s Realom: Ne krijem - sviđa mi se ideja! Zamislite samo to...

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.03.18. | 22:18

Ovo će biti zanimljivo, iako kaže da je fokusiran samo na Romu...

Posle odlične sezone koju ima golman Alison postao je tražena roba na evropskom fudbalskom tlu. Plasman Rome u četvrtfinale Lige šampiona dodatno su podigle cenu brazilskom čuvaru mreže, pa zato i ne čudi što u redu spremno čekaju Pari Sen Žermen, Liverpul, Real...

Čini se, ipak, da se Alisonu najviše dopada činjenica da se za njega zanima Real, koji duže vreme traži zamenu za Kejlora Navasa.
„Interesovanje Reala me čini srećnim i to ne mogu da sakrijem“, rekao je Alison za najuticajniji brazilski list Globo Esporte.

Izabrane vesti

Ali, u ovom trenutku nema dilemu gde želi da nastavi karijeru.
„To su mala zadovoljstva koja ulepšavaju karijeru svakog igrača. Srećan sam kada klub ili novinari pišu lepo o meni, to znači da dobro radim svoj posao i da je to ispraćeno na pravi način. Zamislite samo kada vas prati klub kakav je Real... Ali, sada sam fokusriran na Romu. Nikada se nisam osećao potcenjeno ovde“.

Priznaje da njegov početak u Romi nije bio najbolji, da mu je bilo teško, ali je sve to prevazišao...
„Sada igram onako kako želim. Prvu godinu u Italiji sam proveo kako bih razumeo fudbal, iako sam se osećao spremno kada sam došao. Radio sam mnogo dok sam bio na klupi. Trenirao sam kad god sam imao vremena. Srećan sam u Romi, branim dobro i radim na tome da klub ostvari svoje ciljeve. Želim da branim dobro u Romi i dalje i da taj kontinuitet imam u Brazilu tokom Mundijala“.

Alisonova vrednost sada je procenjena na 50.000.000 evra, a moguće je da će ona biti još veća ako nastavi s dobrim igrama do kraja sezone, pa i na Mundijalu u Rusiji.

Roma trenutno radi sve što je u njenoj moći da dug za finansijski fer-plej umanji što više, kako na leto ne bi bila prinuđena da ponovo ostane bez najboljeg igrača. Kao što je to prošle godine bio slučaj sa Mohamedom Salahom i transferom u Liverpul...

Foto: Action Images


tagovi

Alison

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara