Komentari na vest

Alkantara i Matip su slobodni

D

DidierDrogba11

pre 15 dana

Kao navijač Čelzonje, samo najbolje stvari mislim o Matipu, povrede su ga malo zeznule, ali jedan od boljih štopera zadnjih godine u EPL,a žestoko podcjenjen.
R

Redsi

pre 15 dana

Matip legenda kluba,šteta za povredu ove godine mnogo bi pomogao da je bio bzdrav,Alcantarivsrećan put,a što se tiče ove trojice nadam s e ostanku TAA iVVD.
r

roni

pre 15 dana

alkantara uz barelu,calhanoglua i neprikoslovenog rajsa najveca prevara u danasnjem fudbalu.ide u bedni inter ili juve koji ce se nadati da ce ga prodati za 6 meseci u arabiju i zaradili par miliona.sirotinja.

lpool

pre 15 dana

Matip je na momente bio odlican stoper ali povrede su ga unistile. Iskreno Tijaga bolje da nisu ni dovodili, covek je umetnik ali konstantno povredjen. Klasicne Fsg kupovine, traze igrace kojima su povrede snizile cenu i onda ih kao oporavljaju i guraju do maksimuma, Matip je imao sraf u nozi, Konate, Oks, Keita, Tijago dosli povredjeni ili su bili skloni povredama. Napravili su strasne kupovine sa Alisonom, Vvd, Fabinjom, Vajnaldumom, Salahom i Maneom (Firmino i Henderson su vec bili u klubu) i to im je donelo rezultate u Klopovoj eri, zasto nisu obnavljali tim na vreme - niko ne zna i to je verovatno najveca zamerka koju imam na Fsg. Trenutno mi se bas svidja kako Arsenal gradi tim, prepoznaje i ulaze na kriticna mesta, nadam se da ce Liverpul prepisati recept.
s

se

pre 15 dana

Alaba je bolji free transfer bio.
V

Voždovac

pre 15 dana

Pa iz perspektive nove Alabine povrede i činjenice da neće igrati možda i duže od godinu dana, nisam siguran. Bolji igrač jeste svakako.