Anhel Korea
Anhel Korea

Ambiciozni planovi Lacija: Anhel Korea i Ramires

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.07.18. | 14:14

Koliko je realno, veliko je pitanje

Na četiri pojačanja do sada su potrošili 26.500.000 evra, prodajom Felipea Andersona u klupsku kasu slilo se 38.000.000. I još se čeka eventualni transfer Sergeja Milinković Savića, mada to više ne izgleda tako sigurno, bar kad su u pitanju one sume sa devet cifara. Međutim, teško da će Klaudio Lotito propustiti priliku da masno zaradi na srpskom reprezentativcu, a ako se to i desi moraće nešto i da kupi. Nešto dobro. Otud danas dve vesti Gazete delo Sport koje mnogo govore: Lacio se zainteresovao za Anhela Koreu i Ramiresa.

Dovođenje ovog prvog neće biti nimalo lak zadatak. Sa sumom manjom od 20.000.000 evra ne vredi ni probati, a verovatno je da će Atletiko tražiti i celih 30.000.000. Međutim, Gazeta navodi da su Lotito i sportski director Igli Tare baš zagrizli za Argentinca i da 23-godišnjeg Koreu vide kao igrača koji bi u potpunosti mogao da nadomesti odlazak Felipea Andersona.

Izabrane vesti

Kad je Ramires u pitanju, Laciju na ruku ide Brazilčeva želja da raskine ugovor sa Đengsuom i napusti kineski fudbal, iako je i njemu jasno da sigurno nigde neće dobiti toliki novac. Ramires nije imperative, ali ga u Laciju vide kao jednog od igrača na koga bi krenuli ako bi Milinković Savić zaista i otišao.

Lotito međutim ne želi da popusti. I dalje zahteva sumu veću od 100.000.000 evra. Daleko veću. A to nije malo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Anhel KoreaRamires

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara