Ančeloti: Idemo na Enfild da pobedimo, Parižanima će biti teško u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.11.18. | 00:19

Trener Napolitanaca zadovoljan posle pobede nad Zvezdom, ali i oprezan

Trener Napolija Karlo Ančeloti posle pobede nad Crvenom zvezdom rekao je da njegova ekipa još ne sme da se opusti, jer nije osigurala plasman u nokaut fazu Lige šampiona, ali je istakao i da će Pari Sen Žermenu biti veoma teško u Beogradu.
“Niko nije mogao da pretpostavi da posle pet kola nećemo imati poraz i da ćemo biti prvi u grupi. Naravno, imamo razloga za brigu uoči poslednjeg kola, ali imaju i Liverpul, odnosno PSŽ. Jer, u Beogradu će im biti teško u svakom smislu”, rekao je Ančeloti novinarima posle utakmice na stadionu San Paulo.

U drugoj utakmici ove grupe Pari Sen Žermen je na Parku prinčeva pobedio Liverpul sa 2:1. I sva tri tima, osim Zvezde, imaju šanse da nastave takmičenja u LŠ i na proleće, a prvak Srbije može kao trećeplasirani da ide u Ligu Evrope.
“Ni u jednoj utakmici ne smemo da čekamo, bez obzira ko je protivnik. Moramo da budemo agresivni, a to nam je nedostajalo u poslednjih pola sata večeras”, dodao je on.

Izabrane vesti

U poslednjem kolu Napolitanci gostuju na stadionu Enfild protiv Liverpula.
“Nećemo imati podršku navijača na Enfildu, ali već smo pokazali da možemo da pobedimo Liverpul. Nećemo da kalkulišemo. Moramo da odemo tamo i pobedimo. Ovo je teška I izjednačena grupa. Zahvaljujući tome što smo bili i PSŽ”, zaključio je trener Napolija.

Foto: Reuters


tagovi

Karlo Anćeloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara