Andrea Pirlo o Zvezdinoj odbrani, Ambrozini impresioniran srčanošću Milojevićevih pulena

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.09.18. | 10:59

Meč između beogradskog i napuljskog tima komentarisao i Alesandro Kostakurta

Crvena zvezda se povratkom u Ligu šampiona vratila u žižu evropskog fudbala i to na najvišem nivou. Naravno da se veliki klubovi prate pomno, a tako je i Skaj sport Italija imao mnogo komentatora koji su pokušali da objasne iz svog ugla meč u Beogradu.

Svoje viđenje duela dali su Andrea Pirlo, Masimo Ambrozini i Alesandro Kostakurta.

Izabrane vesti

Pirlo se najviše bavio taktikom.
"Ančeloti je igrao formaciju 4-4-2 pre nekoliko dana protiv Fjorentine i pobedio je u Seriji A. Ovoga puta je Napoli igrao mnogo direktniju utakmicu. Posebno kada su u pitanju vezisti. Ali povremeno je protok lopte bio prespor kako bi se otključala protivnička poslednja linija koja je veoma kompaktna", rekao je Andrea Pirlo.

Kostakurta je svakako neko ko može da komentariše učinak u odbrani i zna kako taj deo ekipe diše. Video je nekoliko situacija da se defanziva Zvezde otvorila, ali to Napolitanci nisu znali da kazne.
"Napoli je imao nekoliko prilika, ali nedostatak drskosti je nedostajao da se postigne gol. U nekoliko situacija igrači Napolija su mogli bolje da reaguju, posebno kada se odbrana Crvene zvezde otvorila", rekao je Kostakurta.

Bivši fudbaler Milana Masimo Ambrozini takođe se našao među komentatorima. Njemu je glavni utisak požrtvovanje Zvezdinih igrača, ali i to da je Napoli igrao jako dobro uprkos ovom, po njih, nezadovoljavajućem rezultatu.
"Postoji žal zbog šansi koje je Napoli stvorio, ali Crvena zvezda je zaista dala srce na ovom duelu. Ovaj rezultat neće loše uticati na Napoli, posebno gledajući igru. Karlo je pronašao pravi način igre za ovaj tim", rekao je Ambrozini.

Reč je imao i Fabio Kapelo, ali je on komentarisao postavljanje Karla Ančelotija na mestu trenera Napolija i rekao je da je to odličan potez Aurelija de Laurentisa.

Foto: Action images


tagovi

Masimo AmbroziniAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara