Andrea, princeza iznenađenja u avionu za Katar

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.09.22. | 13:19

Sve ono na čemu je prosečnom igraču 13. septembra padao tiket, njoj je kako sama kaže zbog kontriranja u tipovanju donelo sreću... Sada bi najradije kartu za MOZZART let godine poklonila bratu, s kojim rado tipuje u tandemu

Ne živite u zabludama, ne budite žrtva predrasuda koje kažu da su isključivo momci prinčevi opklade! Mi poznajemo jednu princezu, Andreu Vinulović koja je tog 13. septembra uz kvotu 627,21 u opticaj bacila par kontra tipova i upecala sedište u MOZZART avionu na letu za Katar.

Pozvali smo Andreu, i rekli joj da je pobednik dana u takmičenju „Pogodi najveću kvotu“. Poručili smo joj da pakuje kofer, jer leti na utakmicu godine, pravo na meč Srbija - Brazil...

Izabrane vesti

"Čekajte, zatečena sam, nisam pratila tabelu, a nisam ni pomislila da baš ja mogu da budem ta najjača karika. Da li je ovo realno?"

Nego šta nego je realno! Da li si svesna da ti je došla dvojka Ajntrahta uz kvotu 4,40, da si tipovala na Klub Briž protiv Porta, što je bilo teško koeficijenta 8,50? Na koncu, znaš li Andrea da si ovim igrama lupila šamar fudbalskoj logici?

"Znam, kao što sam i tada znala da je reč o jednom jako teško ostvarivom pokušaju za skromnih 50 dinara. Bila je to samo igra iz nekog ličnog osećaja. Ako me pitate kako sam znala, onda ću vam reći da imam profesionalnih iskustava vezanih za sport i ishode mečeva".

Kako je sve teklo, želimo sve da saznamo...

"S obzirom na to da smo brat i ja zajedno sastavljali tiket tog dana, ja sam po svom nahođenju odigrala nekoliko utakmica, sve kontra od onog sto bi po “pravilu” trebalo da dođe! On mi je dao fiks za Liverpul pošto je njegov vatreni navijač, tako da slobodno mogu reći da nas je do samog kraja držala neizvesnost, ali nas je Liverpul u 89. minutu poslao u Katar na utakmicu Srbija- Brazil".

Da li si srećna zbog dobitka u iznosu od 32.928 dinara, i osvojenog leta za Katar?

"Naravno da jesam, mada ste me u ovom momentu zatekli sa novom radošću. Kako bilo, i ako bi to ikako bilo moguće, želela bih da sedište i čast da putuje u Katar poklonim mom bratu. Meni bi to pružilo neopisivu sreću".

Pozdrav za Andreu, uz obaveštenje da mesta u MOZZART avionu ima još puno. Podsetimo, od 1. septembra do 31. oktobra traje drugo poluvreme takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Dakle, možeš se i ti ukrcati na let iz snova. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija je ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.


Piše: Miloš Milić


tagovi

Katar2022pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara