ANKETA: Izaberite Partizanov tim za 158. večiti derbi

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.09.18. | 09:49

Vi ste na potezu...

Partizan 158. svetkovinu srpskog fudbala dočekuje sa dva boda manje od Crvene zvezde i u ne baš sjajnoj atmosferi. Odlazak Miroslava Đukića i preuzimanje kormila od strane Zorana Mirkovića donelo je određeni mir u Humskoj, ali crno-beli nikako da probiju tu nekakvu barijeru i zaigraju kako se od njih očekuje. Kao da rane od eliminacije iz Lige Evrope još nisu u potpunosti zalečene...

Partizan je od Mirkovićevog dolaska bodove prosuo samo protiv Mladosti iz Lučana. U prvenstvu je potom nanizano pet pobeda, a samo je Mačva uspela da zatrese mrežu crno-belih. Doduše, navala se nije proslavila - četiri od tih pet utakmica crno-beli su dobili rezultatom 1:0. Jasno je, dakle, kako dan gde škripi, a na koga će popularni Batica moći ponajviše da se osloni u derbiju.   

Izabrane vesti

I ovoga puta omogućili smo vam da u našoj ANKETI izaberete tim za koji smatrate da bi se najbolje suprotstavio Crvenoj zvezdi. Uz jednu malu napomenu. Do sada ste birali striktno po pozicijama. Desni bek, levi bek, štoper, zadnji vezni... Ovoga puta su mogućnosti otvorenije. Četiri opcije: golman, odbrana, vezni red i napadači. Pa vodite računa o tome da nemate recimo pet krila u vezi, a nijednog zadnjeg veznog. Mada to i jesmo uradili da biste sami mogli da odlučite da li će, recimo, Nemanja R. Miletić da bude bek ili štoper. 

Kada govorimo o Partizanovim izborima dilema je svakako najmanja kada je čuvar mreže u pitanju. Čudo bi trebalo da se dogodi pa da šansu pre Vladimira Stojkovića dobiju Filip Kljajić ili Marko Jovičić, ali vi skakako imate šansu da birate. Odbrana je, rekli smo već, ponajbolji deo tima u dosadašnjem toku sezone. Ni tu Mirković verovatno neće imati mnogo dilema, ali sada govorimo o vašem izboru, zato: Cucin, Vulićević, Valijente, Marković, Ostojić, dvojica Miletića, Enake, Urošević? Vi ste na potezu. Zbog povrede vam konkurencije je Zlatan Šehović.

Od vezista ni Mirković, a ni vi u anketi, ne možete da računate na povređenog Zorana Tošića. Svi ostali su tu: Janković, Zdjelar, Ivanović, Đerlek, Kosović, Šćekić, Ilić, Pantić, Zakarić... 

I naposletku napadači. Rikardo Gomes i Nemanja Nikolić.

Tražimo tim u formaciji 4-2-3-1.


tagovi

anketaZoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara