Apel Zajednice klubova izdržao četiri dana: Mali klub ne može da plovi pod ovakvim vetrovima

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.03.18. | 09:15

U Varvarinu tvrde - oštećeni protiv Proletera

Jednoglasno je zaključeno da bi bilo najbolje da se klubovi uzdrže od javno iznošenja stavova koji mogu narušiti integritet takmičenja...

Iz saopštenja sa sednice Skupštine Zajednice fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije, održane 15. marta ove godine. Četiri dana kasnije predsednik Temnića Darko Branković ne obazire se na “zapovest sa vrha“, pa za Sportski žurnal kaže: klub iz Varvarina je oštećen protiv novosadskog Proletera!
Još jednom su nas sudije oštetile, više ne znam ni sam po koji put. Na strani smo se nekako i navikli na takav tretman, ali ovo je drugi put uzastopno da nas saseku i kada smo domaćini. Očekujem od FSS da nas uzme u zaštitu, jer mali klub teško da može da plovi pod ovakvim virovima. Razmišljam da se obratim i pravosudnim organima, jer je bilo svega i svačega u uvodu utakmice“, jasan je Branković u izjavi za Žurnal.

Izabrane vesti

A šta se konkretno desilo na terenu?
Meč je rešen iz sumnjivog penala na startu utakmice, a za nas nije sviran očigledniji u finišu prvog dela... Ako je već odlučeno da Temnić treba da ispadne, neka nam to jasno kažu, pa možemo i da istupimo iz ovakve lige, da se ne maltretiramo, a i da sudije ne moraju da se ponižavaju ovakvim suđenjem“, konstatuje Branković.

Ipak dakle nije problem samo u saopštenjima večitih?


tagovi

Temnić 1924

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara