Komentari na vest

Arne Slot - da Bajern ponovo postane mašina! I ko je čovek s kojim Bavarci odmah postaju favoriti za LŠ?

Неко реалан

pre 3 meseca

Тако је и Бахар био поборник високог пресинга, брзе транзиције па цврц.
V

Vrlo si nerealan

pre 3 meseca

Pocni da pratis bagmington
P

PPera

pre 4 meseca

Dakle komentari cekaju odobrenje administratora. Cao, zdravo...
P

PPera

pre 4 meseca

Samo da vidim da li je na ovome portalu dozvoljeno komentarisanje ili komentari cekaju odobrenje od administratora?
a

abc

pre 4 meseca

Najbolji su negativni komentari o Henesu i Rumenigeu! Pa oni su od Bayerna napravili i super tim i brend. Cim su se povukli malo, Kan i Braco su sve razbucali.A to sto kupuju igrače,rade svi ostali. Pa, ko je osvojio nesto, a da se nije pojačavao. Jednom se desi Lester i verovatno., nikad vise!
@

@аbc

pre 4 meseca

Naravno da jesu. Počev od 2013 prolupali su skroz. I pre njih je Bajern bio dominantan nije baš da nisu.
S

SB

pre 4 meseca

Slot juce izjavio da ne mrda iz Rotterdama i da pitanje trenera BM treba P Bosz-u da postave😁😁
M

Monteroo

pre 4 meseca

To je ista prica kao i ten hag...lako je trenirati klub gde su svi u milion maraka godisnje i znas ako se dokazes ideš dalje... A sta u bajernu kao i u junajtedu....200K ali nedeljno,drugi 300K,cetvrti hoce500K... Klinci nezadovoljan jer su na 80K... I tu počinje Anceloti a završavaju svi ostali....kako to sve drzati u kavezu...
E

Erkinhos

pre 4 meseca

Nisam znao da je broj šuteva toliko bitan u fudbalu🤔.Mozes šutati 100 puta ali ako izgubis 1:0 rezultat se broji.
П

Паун

pre 4 meseca

Наравно да је битан. Како ћеш дати гол ако не шуташ? Уосталом, свакако су ти веће шансе за гол ако имаш више шутева. То да даш гол из једног ударца на исти се деси у можда 5% случајева.
g

gjf

pre 4 meseca

imam osjecaj da ce sledecu godinu odraditi neko prelazno resenje i da ce cekati klopa ili cabi alonsa a mozda cak i vrate nagelsmana.Cekaju svi normalni treneri da se senatori bajerna povuku tu mislim na milera,nojera koji prave najvecu frku kad ne igraju,i uvijek buse trenera.
L

Ljudina123

pre 4 meseca

Ma neee, neka puste Tuhela do kraja sezone. mozda osvoje drugo mesto! Kakva nesposobnost, umesto da su probali vec prije mesec dana sa sok terapijom, prosli bi Lacio lagano a i u Bundesligi bi jos bili u igri za titulu...
G

Gost 619

pre 4 meseca

Pa ako ćemo tako gledati i 10Hag je radio odličan posao ako ne i bolje od svih tih perspektivnih trenera što ste nabrojali,pa pogledajte ga sad.
O

Object

pre 4 meseca

Zanimljiv je i Henes. Mlad trener, vodi Stutgart, o istoriji koja ga vezuje za Bajern i da ne govorim
S

Sandman

pre 4 meseca

Ako Bajern nekako bude prosao Lacio,treba odma otpustiti Tuhela i dovesti Slota. Zasto upropastiti svesno sezonu u LS ako mogu bolje, tako su i Nagelsmanu uradili zasto ne i Tuhelu sad?
B

BotT

pre 4 meseca

Bajer je drzavni projekat koji svake godine slabi svoje rivale i slabi samu ligu radi svoje dominacije. Druga stvar zasto se ovaj klub forsira je cinjenica da su oni baza njemacke reprezentacije. Sve u svemu malo manje odvratni od Reala i Juventusa.
С

Срело91

pre 4 meseca

Ваљда ниси мислио на Леверкузен ово кад си писао, јер Бајер и Бејерн нису исто
V

Valdano

pre 4 meseca

Slot,Alonso i Ruben Amorim su najperspektivniji treneri danas.Slot se nametnuo u Az a dokazao se u Fejenordu,Alonso napravio revoluciju sa prosjecnim timom Leverkuzenom,Ruben sa Sportingom dominira.Ali je pitanje kako ce proci ako preuzmu najvece klubove,a do toga mora doci prije ili kasnije.Licno navijam za njihov uspjeh!
T

Top Gun

pre 4 meseca

Neće se Bajern brzo oporaviti od Brace.
з

зашто је у Холандији

pre 4 meseca

толико ћелавих тренера,јел то неки пропис њиховог савеза??
P

Pep

pre 4 meseca

Nemačka reprezentacija nikada neće više biti jaka jer nema timskog duha koji su imali pre 10 godina... Sada igraju Afrikanci za njih i oni nemaju ni volju ni želju a ni kvalitet.. Nikada Musiala neće biti bolji od Milera, nikada Gorecka poljak neće biti bolji od Svajnstagera,nikada Kimih neće biti kao Kros, nikada neće imati više golmana kao što je Nojer i nikada neće više neće osvojiti svetsko jer nema timskog duha. U BAYERNU je sve nakon odlaska Flika počelo da tone i sve je gore i gore sto se rezultata tiče. Međutim ne zaboravite i da je taj Flik u poslednjoj sezoni kao trener Bayerna ispao iz kupa od nizeligasa a u ligi sampiona ispao od PSZa..
F

FM

pre 4 meseca

Miroslav Klose, Lukas Podolski, Mesut Ozil, Sami Kedira, Zerom Boateng, Skodran Mustafi su sve cistokrvni Nemci. Svi oni su bili deo ekipe 2014. koja je uzela Boginju. 5/6 su bili vrlo vazni srafovi ekipe. Zasto su Francuzi dominantni vec 5-6 godina u fudbalu, a nemaju 2 bela igraca skoro? Ako ta teorija pije vodu. Mnogi tamnoputi Nemci imaju puno vecu zelju i strast nego "arijevci".
C

CZ***

pre 4 meseca

Kad napišeš da je Gorecka Poljak, tu prestaje svaki ozbiljan razgovor. Majke Sanea, Musijale i Gnabrija su Nemice. Ridigeru i Kehreru očevi Nemci. Tu rođeni, išli u školu,igrali fudbal za pionire... Svi drugovi su im tu. Sa Afrikom nemaju blage veze. Sa druge strane, 8 igrača engleske reprezentacije su poreklom sa Jamajke: Rašford, Voker, Čemberlen... a Sterling je i rođen na Jamajci. Pritom su im oba roditelja Jamajčani! Kapiraš?
@

@@@@

pre 4 meseca

Nije problem trener. Problemi su Henes I Rumenige.
p

prti

pre 4 meseca

Mnogo suteva ali koliko u okvir gola sa koje udaljenosti i koliko stopostotnih sansi stvaraju? Jer ako ti iz 85 suteva das 4 gola nesto tu debelo ne valja statisticki gledano uspesnost ti manja od 5%.
?

??

pre 4 meseca

Ne valjaju igraci. Ne sutira trener nego oni. Fora je sto oni imaju 50 naspram 7 suteva. Nije da se sutiralo na obe strane, sto znaci da ni odbrana ne igra lose. U bajernu bi to bilo mnogo efikasnije
p

prti

pre 4 meseca

?? Eee jbg da igraci mogu da pogode 10% suteva oni bi bili se setali Evropom. Nije isto kolicina i koliko su te prilike izgledne. Na primer ubio ih sad PSV za vikend 17:9 u sutevima plus ove sezone su dali cak 20 golova vise od njih. Tako da oni mozda jesu neka ultraofanzivna ekipa ali to je Holandsko prvenstvo gde se igra bez neke preterane defanzive i gde je svaki mec jako efikasan. Ne kazem da ne bi seo Bajernu ali meni ti holandski treneri su sa rezervom jer dok se ne dokazu preko iskreno ne bi ih gledao na njihovom mestu. Veliki klub nije samo top igraci balansiranje svlacionicom u Bajernu je misaona imenica trenutno za 99% trenera u Evropi.

rising999phoenix@gmail.com

pre 4 meseca

Iako mislim da će prednost verovatno dobiti zvučnija imena, ideja nije nimalo loša ,čak šta više, Slot se sa svojim stilom ,osim u Holandiji,najbolje može pokazati upravo u Nemačkoj, uz možda i Premijer ligi. A s obzirom da traži eksplozivne,brze i izdržljive igrače, direktno mu odgovaraju i veliki klubovi sa budžetima koji mogu da iznesu dovođenje takvih fudbalera...
S

Slazem se

pre 4 meseca

Bajernu ne treba zvezda za trenera, niti mu treba superstar u ekipi poput Kejna. Najbolje su igrali kad su bili ujednaceni na terenu. Takav klub takav mentalitet. I naravno ne moze Bajern bez nemackih igraca, dok su imali Svajnija, Lama i njima slicne kidali su a isto je i reprezentacija bila jaka.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Bajern bi trebao da dovede Veljka Paunovića za trenera.
d

d.o.o.

pre 4 meseca

iks de
P

Prdoje

pre 4 meseca

Za kladioničare. Čisti prolazak Lazia