Komentari na vest

Arrivederci capitano: Kjelini odlazi u MLS na kraju sezone, Juve kontaktirao Di Mariju

J

Juve 1982

pre oko 2 godine

Ovakvog lidera i komandanta u odbrani nismo imali od vremena Fabija Kanavara. Ali za razliku od njega, Kjelini živi i diše Juventus!

boban milosevic

pre oko 2 godine

Sergej obavezno...de liht obaavezznoo...raspadori...ridiger
J

Juventino vero

pre oko 2 godine

Di Marija?? Vrhunski igrac, krilo svetske klase ali ima vec 34 godine i ne verujem da ce mu bilo koji klub dati ugovor na 4 godine. Ako i bude presao u Juve, u sta sumnjam, dobice kratak ugovor. Maksimalno na dve godine. Bilo bi lepo ali od toga nema nista jer Argentinac u Parizu ima astronomsku platu od minimum 12 miliona evra godisnje sto nijedan klub u Italiji ne moze finansijski izdrzati. Po informacijama koje dobijam od mog prijatelja koji zivi u Torinu, od pojacanja za Juve na leto u italijanskoj stampi najvise se govori o Zaniolou, Raspadoriju, i Milinkovic Savicu, kao i o Juriju Tilemansu. Za mesto levog beka, kao zamena za Sandra, pominje se Renan Lodi iz Atletika iz Madrida. Dibala odlazi i bas se pitam koga su od eventualnih pojacanja u klubu pikirali za novu desetku u Juventusu. Sve u svemu buran letnji prelazni rok ocekujem. Odlaze Rabio, Artur, Bernardeski, Sandro, verovatno Morata ako Spanci ne smanje obestecenje za njega, a mozda cak i De Liht. Videcemo.
J

Juventino 10

pre oko 2 godine

ali većina pravih navijača Stare Dame više će tugovati zbog odlaska jedne od klupskih ikona. Zbog ovog da tugujem hahhaa ojjj. Lik davnih dana trebo u penziju, osto radi eura, pa onda radi svjwtskog. Nema mi nista mrze u fudbalu nego gledat stare igrace kako se vuku po terenu. Njega da poredim sa dibalom koji nam je daleko najbolji igrač. Joj kakve sve gluposti necu proctat.
G

Gost Kele

pre oko 2 godine

ti si zalautao u fudbal ili si ometen u razvoju

bojke

pre oko 2 godine

Mislim da je Di maria pre zamena za Bernadeskog, a da ce Zaniolo ili Raspadori biti zamena za Dybalu. Za bekove se vise prica o bekovima udinesea Udogieu i Molini nego sto se zapravo prica o Emersonu
G

Gost747

pre oko 2 godine

Zbogom kapitenu, kad bi dosao Di Maria bilo bi super, i dalje je strasan igrac, vrhunsko krilo.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Hvala Bogu da su skontali da im fali krilo. Može klempo još igrati. Neka se rijese Rabiota i Artura za pocetak, neka vrate ako mogu Kulusevskog, još uvijek ne razumijem zašto su ga dali i doce sigurno Pogba ili SMS kako pričaju mediji. Biće Juve tip top.