Arsenalov štoper završio sezonu?

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.12.18. | 18:50

Izgleda da su pukli ligamenti kolena

Arsenal nije izgubio meč na Old Trafordu, ali je možeda izgubio štopera. Rob Holding je doživeo povredu kolena, za koju se spekuliše da je teška i da to znači kraj sezone.

Holding je na nosilima napustio teren, a prve prognoze glase da su u pitanju ligamenti kolena. I da su pukli. Čekaju se još neki detaljniji pregledi i analize, ali na Emiratima vlada pesimizam da će Holding zaigrati opet ove sezone. On je sezonu počeo kao rezervista i retko dobijao šansu sa klupe, ali se od šestog kola ustalio u prvoj postavi Unaja Emerija i bio jedan od najstandardnijih Tobdžija.

Izabrane vesti

Ono što je dobre u celoj toj lošoj situaciji je da se na teren polako vraća kapiten Loran Koščielni. On je odsustsvao sa terena šest mesci zbog pucanja Ahilove tetive. Opersian je, uspešno je prošao period rehabilitacije i već neko vreme trenira. Pre nekoliko dana je igrao za mladi tim Arsenala kako bi se vratio u formu. Procenjuuje se da bi kapiten mogao da se vrati u tim za meč sa Karabagom naredne nedelje u Ligi Evrope.

Problem za Emerija je što su povređeni Monreal i mladi Mavropanos pa trenutno na raspolaganju ima samo Mustafija i Papastatopulosa od štopera. Emeri je u poslednjih nekoliko mečeva forsirao sistem sa trojicom štopera, pa će sada biti prinuđen da ga menja za naredni premijerligaški okršaj protiv Hadersfilda.

(FOTO: reuters)


tagovi

Rob Holding

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara