Arsenalova želja iz Serije A - Lorenco Pelegrini!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 18:48

A na radaru je i Denis Prat

Dolazak Unaja Emerija doneo je naravno mnogo promena u Arsenal, a tokom leta se očekuje osvežavanje i promena igračkog kadra. Arsenal je zainteresovan za Žana Serija i Vilijama Karvalja, a poslednje informacije kažu i da je Lorenco Pelegrini na meti Tobdžija.

Čak o tome piše Skaj Sport Italija, odnosno Đanluka Di Marcio, tako da u tome verovatno ima istine. Emeri je pikirao Pelegrinija. On puni 22 godine sledećeg meseca, a od 2015. do 2017. je igrao za Sasuolo.

Izabrane vesti

Ove sezone je dao tri gola i imao pet asistencija na 37 mečeva. Njegova otkupna klauzula je 30.000.000 evra, ali će Tobdžije probati da pregovaraju oko obeštećenja. Njegova alternativa u slučaju neuspelog transfera mogao bi da ubde Denis Prat iz Sampdorije.

Italijanski mediji pišu da obojicu igrača pored Arsenala prati i Juventus.

Pelegrini je pokazao da može da igra na dobrom nivou na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj kada je zaista delovao moćno na sredini terena. Bio je dominantan, kontrolisao je igru. Imao je problema i sa povredama kasnije.

Možda je i to jedan od razloga što nije pružio igre u Romi kakve su se očekivale. Ali, veliki je potencijal u pitanju pa nije čudo što ga je Emeri spazio.

Pelegrini je vezan ugovorom za Romu do 30. juna 2022. godine.

Foto: Action images


tagovi

Lorenco PelegriniLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara